17:59
За квартиру "радянської Бріжит Бардо" борються вже сім сімейств


 Минуло півроку з дня смерті Наталії Кустинської. Поки актриса була жива, у пресі часто обговорювалася тема її самотності. В останні роки поряд з 74-річною хворою жінкою не було ні єдиної рідної душі, тільки співробітники патронажних служб і добровільні помічники. Але, коли актриси не стало, виявилося, що родичів у неї - як в циганській родині, розповідає "Комсомольська правда".

Далека рідня не приховує, що бачилася з Кустинською 40 років тому, що вітальної листівки за життя їй не посилала. Але все одно троюрідні сестри, внучатий племінник заявили про свої претензії на спадщину. Ціна питання - двокімнатна квартира в центрі Москви, на Патріарших ставках. Музей в ній ніхто відкривати не збирається.

Мотиви у потенційних спадкоємців актриси інші: одним потрібно зробити ремонт у своїй квартирі, на це потрібні гроші, інші хочуть переїхати до Москви, треті - купити пральну машину. Зараз за "приз" у центрі столиці б'ються сім сімейств далеких родичів Кустинської.

"Всі вони подали заяву на спадщину, - розповів патронажний брат Андрій Асєєв, який був поряд з Кустинською в останній рік її життя. - Рідня з Самари, Вільнюса, Нижнього Новгорода розділилася і буде діяти самостійно. Всім доведеться доводити свою спорідненість з актрисою, тому кожен зайняв лінію оборони і один з одним не спілкується ".

Швидше за все, питання про спадкоємців вирішиться в суді - і дуже нескоро.

Наталю Кустинську, зірку фільмів "Іван Васильович змінює професію" та "Три плюс два", називали "радянською Бріжит Бардо". А французький журнал Candid в 1960-і роки включив Кустинську у десятку найкрасивіших актрис світу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1621 | Додав: adminA | Теги: квартиру радянської Бріжит Бардо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]