15:08
Захист приміщень від комарів за допомогою антимоскітних сіток

Створити комфорт і безпеку в квартирі допоможе антимоскітна сітка на магнітах, яка відрізняється практичністю і ефективністю. Дане пристосування швидко встановлюється на дверний отвір і легко знімається. Використовувати самозакривну конструкцію можна в будь-яких приміщеннях, адже у виробництві виробів застосовуються екологічно чисті матеріали.

Сітка на магнітах стане незамінною для кухні або невеликого харчового цеху, в якому високі санітарні стандарти стоять на пріоритетному місці. Сучасні товари для захисту затребувані також в лікарнях, офісах і дитячих садах.

Яку конструкцію купити?

На ринку представлені антимоскітні сітки наступних типів:

1. рамкові;
2. розсувні;
3. рулонні;
4. сітки-плісе.

Продукція, оснащена кріпленнями, є універсальною, тому може застосовуватися для будь-яких цілей і призначень. Орний вид - це поєднання функцій двері і рамкової москітки. Монтаж доводчика дозволяє домогтися автоматизму при закритті. Забезпечується щільне прилягання конструкції до дверного отвору. Вибір на користь даного виду раціонально робити в разі наявності достатньої кількості місця в робочій зоні.

Сітка на магнітах у вигляді шторки дуже практична та функціональна. Вона має такі переваги:

1. доступна ціна;
2. портативність;
3. простота установки;
4. економія простору в будинку.

Шторка має два шари різного кольору, а також комплекс пристосувань для кріплення і декору. У готовому до використання вигляді сітка на двері дозволяє людям вільно пересуватися всією територією, перешкоджаючи навалі небезпечних комах. Наявність спеціальних тягарців забезпечує закриття сітки на магнітах після кожного входження в дверний проріз. Таким чином, користувачеві не доводиться її постійно встановлювати і знімати.

Сучасний функціонал

Антимоскітна сітка на двері на магнітах здатна впоратися не тільки з навалою комах. Виріб виконує низку додаткових функцій - затримує тополиний пух, пил і бруд. Установка пристосування дозволяє створити в приміщенні ідеальні санітарні умови, виключивши ризик алергічних реакцій та інфекційних захворювань.

Захист від мотилів доречний в темний час доби - саме вночі метелики проникають в квартири і починають турбувати мешканців своїм непривабливим забарвленням і страшними розмірами.

Переваги сітки на магнітах

При виборі захисних пристосувань для будинку необхідно звертати увагу на якісні та технічні характеристики. Сітка на магнітах стане ідеальним варіантом завдяки таким можливостям:

1. універсальність розмірів;
2. невибагливість у догляді;
3. автономне закриття;
4. привабливий дизайн.

Оригінальний зовнішній вигляд дозволяє використовувати вироби для будь-якого інтер'єру приміщення. Такі пристосування не просто вписуються в дизайн, а вигідно доповнюють його. Виняткова ергономічність забезпечує можливість застосування захисних полотен навіть в приміщеннях невеликого розміру.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1260 | Додав: admin | Теги: антимоскітна сітка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]