15:25
"Залишилася без копійки": Волочкова зізналася, що її пограбували в чужому домі, а винен колишній чоловік


Балерина Анастасія Волочкова вперше після пограбування підмосковного особняка, в ході якого загрозі піддалася її маленька дочка, дала інтерв'ю. Вона представила свою версію подій, оцінила вкрадене і навіть знайшла винного. При цьому з'ясувалося, що колишню приму Великого театру підвело знімне житло - особняк їй не належить, його знімав колишній чоловік артистки, який не турбувався в належній мірі питаннями безпеки.

Волочкова у розмові з газетою "Комсомольська правда" зізналася, що троє злодіїв, які пробралися в будинок на вулиці Молокова в районі Лианозово в ніч на 29 квітня, забрали в сейфах більшу частину її грошей і коштовностей. "За повчанням Ігоря (Вдовіна - колишнього чоловіка) я зберігала основну частину грошей вдома в сейфі, а не в банку", - сказала балерина. При цьому вона відмовилася називати суму вкраденого, оскільки "вона дуже велика - не одна сотня тисяч доларів". Однак її мати Тамара Володимирівна не стала замовчувати і сказала, що "дочка залишилася без копійки грошей".

Винним в події балерина вважає свого колишнього чоловіка, який знімав будинок для неї і їх семирічної дочки Аріадни протягом останніх кількох років. "Той факт, що Ігор не забезпечив мінімальну безпеку своєї дочки, я не зможу пробачити йому ніколи", - обурюється Волочкова, згадуючи при цьому інші, але менш значні "образи" чоловіка, зокрема його борги перед нею.

Розповідаючи про обставини злочину, балерина пояснила, як домробітниці, її чоловікові управдому і гувернантці вдалося звільнитися, після того, як грабіжники їх зв'язали. За її словами, нещасних "полонили" прямо в дитячій на очах у Аріадни, яка прикидалася сплячою і яку грабіжники обіцяли не чіпати. Після цього їх перетягнули в гостьову. Через деякий час після того, як злодії залишили будинок, вони певним чином доповзли до дитячої, покликавши налякану Аріадну і попросивши її розв'язати їм ноги спеціальним ножем. Верьовки на руках дівчинці перерізати не довірили, боячись, що вона зашкодить вени. Зі зв'язаними руками керуючий будинку дійшов до сусідів, які і допомогли потерпілим.

Зараз Аріадна перебуває з бабусею в Петербурзі. Волочкова ж, якій довелося перервати свої гастролі у Варшаві і терміново прилетіти до Москви у зв'язку з пограбуванням, вже полетіла відпочивати до Таїланду. І більше того, вона вже почала заповнювати колекцію викрадених коштовностей. "Перше, що зробив Бахтіяр (її коханий) - подарував мені дуже красиву каблучку з величезним цирконієм. Як бачите, прикраси - справа наживна", - похвалилася балерина.

За фактом пограбування в будинку Волочкової було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 162 КК РФ - "Розбій, вчинений організованою групою", грабіжники розшукуються. За описом постраждалих, всі злодії були "досить молодими людьми слов'янської зовнішності". Вже складено фоторобот одного з них.
ЖЖ

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1738 | Додав: adminA | Теги: чужому домі, пограбували, волочкова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]