19:13
Заміна або відновлення натяжних стель

Сьогодні мова піде про головні методи відновлення натяжних стель на основі тканини і плівки. Які недоліки підходять під гарантійний випадок, тобто прибрати недолік за власний рахунок повинна буде фірма, а що в гарантію - не входить. Відновлення натяжних стель - це насправді відносне поняття, так як лагодити в них майже нічого і якщо відбувається якась несправність, то нерідко просто заміняють полотно. І все ж, розглянемо кілька поширених випадків, коли стелі необхідний ремонт.

Пробита чимось діра

Важко уявити, що подібна ситуація, може трапиться, але випадки з розірваними натяжними стелями все-таки зустрічаються. Питання про те що, чи хто таке може зробити, залишається без відповіді, але до приїзду майстрів, дірки або дірку потрібно заклеїти картонним малярським скотчем, по-іншому вона буде розповзатися все більше.

Направте увагу на те, що не варто самим пробувати відновити натяжну стеля. Часто люди пробують прибрати проблему самостійно, застосовуючи при цьому клей та інші невідповідні для такої операції методи. Невідповідними варіантами відновлення стель, можна зруйнувати полотно зовсім і доведеться поміняти все стовідсотково. Так що якщо розірвали натяжна стеля - правильніше буде звернутися до спеців.

Порвана натяжна стеля на основі тканини

Для відновлення можна використовувати шматочок матеріалу полотна, на крайній випадок - тканинний скотч або шматочок склошпалер і обережно закласти порване місце так, щоб краї латки не відходили від площини стелі. Потім пофарбувати стелю, щоб латка зливалася з загальним кольором. Якщо розрив невеликий, можна просто заштопати його капроновими нитками. Але уникнути фарбування все одно не вийде.

Дірку на стелі і плівковці основи можна спробувати затягти на ту сторону, де її не буде видно. Процедура досить складна. Такий ремонт можливий тільки в тому випадку, якщо розріз знаходиться не далі 15-20 см від стінки. А от інші недоліки не ремонтуються, латка виглядає моторошно і єдиним виходом є заміна полотна. Варіант з латкою імовірний тільки при дуже великих стелях - не так буде помітно.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1531 | Додав: abel | Теги: натяжних стель, Натяжні стелі, заміна натяжних стель, ремонт натяжних стель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]