19:42
Замість дерева метал

Металеві двері для входу в квартиру або приватний житловий будинок надійні і виглядають красиво. Крім того, вони довговічні. Замки в двері вставляються із захистом від злому, біометричні, з електронним управлінням та інші. Вічко дозволяє бачити, хто прийшов - знайома людина чи ні. Дверні полотна при покупці можна вибрати будь-якого виду. Сталеві двері не іржавіють, міцні і чудово захищають будинок від проникнення зловмисників.

Отже, при установці металевої вхідної сейф-двері треба врахувати її розміри. Вузькі двері не дозволить протягнути крізь них, наприклад, холодильник або інший великий побутовий пристрій, куплений в магазині і доставлений в будинок. Занадто широкі двері може з часом перекосити. Також слід звернути увагу на вартість сейф-двері. Одна з примітивних дверей - два сталевих листа, скріплені ребрами жорсткості, між якими знаходиться начинка з ватину або мінеральної вати з декоративними панелями зовні зі штучної шкіри.

Всього металевих дверей є 4 класи. Двері першого класу легко розкрити найпростішими інструментами. Другого - можна зламати тільки за допомогою електроінструментів (дрилі, "болгарки" і так далі). Металеві двері третього класу можна зламати тільки дуже потужним електричним інструментом, а четвертого класу - не візьме і куля.

При установці сталевих дверей важлива якість, тобто, як буде ця зроблена робота. Багато фірм гарантують якість при монтажі. Імпортні металеві сейф-двері або вітчизняні при установці в дверний отвір розрізняються за способами виконання роботи. Технологія цієї установки різна. Щоб, наприклад, грабіжникові вибити імпортну двері, доведеться розламати стіну, вітчизняні сталеві двері вибиваються легше. Крім цього, імпортні замки, врізаються в двері, набагато надійніше вітчизняних замків в сенсі підбору ключа. Звичайно, вартість закордонної продукції вище в кілька разів, але "шкурка варта вичинки".

Розглянемо одні з типових металевих сейф-дверей. Двері мають спеціальну конструкцію рами із заливкою бетоном, через що при установці утворюється моноліт зі стіною. Має замок типу сейфового (з висувними ригелями) підвищеної секретності і телескопічне вічко. Є ущільнювач з гуми та спеціальні штирі, що перешкоджають "злому". Є ще додатковий замок та інсерт (висувна частина знизу). Вага подібних металевих дверей становить зазвичай 50 кг. Встановивши собі імпортний продукт, можна сподіватися, що він прослужить довго.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1627 | Додав: admin | Теги: Вхідні металеві двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]