19:23
Замки Mul-t-lock - незмінна якість

Сьогодні існує багато сталевих вхідних дверей, що відрізняються високим рівнем надійності, які випускаються провідними виробниками, серед яких і така досить відома компанія як Mul-t-lock. Її вироби оснащуються високоякісними замками, які є власною оригінальною розробкою компанії. Установка цих замків дозволяє відчутно підвищити надійність виробів і, тим самим, забезпечити хороший рівень безпеки житла.

Замки, які випускаються компанією, поділяються на кілька категорії. До першої належать замки Mul-t-lock чотирьохнаправленого замикання. Дані вироби оснащуються спеціальними запірними ригелями, які мають товщину від десяти до вісімнадцяти міліметрів, і виготовлені з високоміцної і загартованої сталі. У рух ці ригелі приводяться за допомогою спеціального зубчатого запірного механізму.

Крім того, замки оснащуються спеціальною клямкою реверсивного типу, виготовленою з високоміцної нержавіючої сталі. Також в конструкції виробу передбачається можливість здійснювати від'єднання замкових тяг при вмонтованому у двері виробі. Весь замковий механізм управляється за допомогою спеціального циліндра, який володіє високим ступенем стійкості від взлому.

У другу категорію замків Mul-t-lock входять вироби, які оснащуються механізмами трьохнаправленного замикання. Вироби, які стосуються даної категорії, діляться на кілька різних серій, кожна з яких володіє оригінальними конструктивними особливостями.

У серії CFC представлені замки циліндрові. Дані вироби оснащуються чотирма ригелями товщиною вісімнадцять міліметрів, а також виготовленої з високоміцної нержавіючої сталі клямкою реверсивного типу. Управління механізмом замка здійснюється за допомогою спеціального циліндра EuroDIN.

У серії іменованої MATRIX представлені замки циліндрові і сувальдні. Розташовувані одночасно в корпусі двері ці замки становлять єдину замикаючу систему, яка забезпечує спільне блокування цих виробів. Замки оснащуються чотирма або ж п'ятьма вісімнадцятимілімітровими ригелями, що виготовляються з високоміцної загартованої сталі, які приводяться в дію за допомогою оригінального зубчастого механізму.

Також конструкція передбачає наявність спеціальної засувки зворотної дії. Замок сувальдного типу, який входить в дану серію володіє можливістю проведення перекодування. Крім того, у виробах з цієї серії передбачені спеціальні отвори, які дозволяють забезпечити закріплення спеціальних захисних марганцевих пластин.

У серію G входять вироби циліндрового типу оснащені двома замикаючими механізмами, які незалежні один від іншого. Також конструкція передбачає наявність спеціальних тяг, за допомогою яких здійснюється блокування дверей як зверху, так і знизу, і додаткового типу запірних механізмів, що дозволяє забезпечити замикання дверей одночасно в п'ятнадцяти точках.

Крім того, циліндри mul-t-lock, що входять до даної конструкції, оснащуються додатковими броненакладками, які служать для ефективного захисту даних циліндрів від вибивання. Таким чином, купуючи вхідні двері, оснащені якими-небудь з вищезгаданих замків, можна нітрохи не сумніватися в тому, що житло буде перебувати під надійним та ефективним захистом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1315 | Додав: abel | Теги: Mul-t-lock, замки, вибір замків для квартири, замки на двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]