11:23
Засклення балконів та лоджій і антимоскітна сітка

Антимоскітна сітка

Як відомо, будь-яку проблему легше запобігти, ніж ліквідувати її наслідки. При використанні антимоскітної сітки Ви зможете забути про хімічні методи боротьби з комахами, оскільки такі засоби, в першу чергу, борються з результатом проникнення мух, комарів і гнусу в житло. У той же час антимоскітна сітка в змозі запобігти самому їхньому проникненню. Тим більше що для посилення дії хімікатів Ви, цілком імовірно, прикриваєте вікна і тим самим позбавляєте себе і свою сім'ю свіжого припливу повітря вдень або в задушливу літню ніч.

Антимоскітна сітка чудово вирішує своє основне завдання - перешкоджати проникненню в будинок або квартиру всього зайвого, починаючи від комарів і закінчуючи тополиним пухом і різним сміттям і пилом, що носиться вітром.

Сама антимоскітна сітка легко встановлюється або на петлях, тоді вона відкриває і закриває вікна і двері, аналогічно самим вікнах і дверях, або на коробочках. У цьому випадку сітку легко встановлювати і всередині приміщень, і зовні. Такий метод простий в монтажі та подальшої експлуатації. У деяких випадках антимоскітну сітку кріплять гнучкими металевими кріпленнями зсередини приміщення.

Засклення балконів і лоджій

Розширити житлову площу можна методом скління балконів і лоджій. Проведення цих не дуже складних робіт дозволить Вам істотно збільшити ефективність використання вільного простору Вашої квартири, вартість ремонту зросте незрівнянно менше, ніж набутий комфорт.

Ваш балкон і лоджію не буде заливати дощ, засипати сніг, а також не буде заноситися набридлива пилюка і перестане докучати вуличний шум. У виробництві робіт використовуються поворотно-відкидні або штульпові вікна, зазвичай виготовляються з однокамерних енергоефективних склопакетів.

Якщо нижня частина лоджій являє собою фундаментальну конструкцію, то цю частину балконів необхідно обшити сендвіч-панелями. У рівній мірі можливе застосування інших облицювальних матеріалів, призначених для зовнішніх покриттів, наприклад деревоволокнистих плит і подібних сучасних матеріалів з якісними тепловими та звукоізоляційними характеристики.

Проводячи ремонт квартир, використовуйте можливість перетворити рідко використовувану площу в комфортні приміщення, в яких цілий рік, незважаючи на погодні умови, можна займатися улюбленою справою або коротати вільний час.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1468 | Додав: abel | Теги: Засклення балконів і лоджій, антимоскітна сітка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]