12:39
Застосовуємо рідкі шпалери

Рідкі шпалери - це сучасний будівельний матеріал який дозволить додати вашому будинку затишку і тепла. Більш докладніше про них ми розкажемо у даній статті.

Рідкі шпалери дозволяють отримати шорстку безшовну поверхню, красиву на вигляд і приємну на дотик. Спеціальні добавки дозволяють отримати тисячі різних відтінків, які підійдуть до будь-якого інтер'єру. Також є шпалери з елементами шовку, що дозволяє досягти ефекту тканинного покриття. Можна вибрати рідкі шпалери з додаванням золотих і срібних ниток.

Наносити рідкі шпалери можна навіть на не дуже рівні стіни. Поверхня стін очищається і ґрунтується. Під світлі шпалери потрібна світла ж ґрунтовка або білила. Роботи проводяться при температурі не нижче +10 градусів.

Самі шпалери наносяться шпателем, валиком або навіть методом розпилення з "пістолета", тому ніяких швів не буде. Якщо шпалери припускають фактурну обробку, то застосовується рельєфний валик. Більш густа консистенція рідких шпалер дозволяє створювати навіть ліпні прикраси. Висихають шпалери близько трьох діб.

Залишок матеріалу можна покласти для зберігання в холодильник. При необхідності ту чи іншу ділянку стіни можна оновити, очистивши його від старого складу і завдавши новий. Також такі шпалери допустимо наносити на труби та батареї, тільки заізольовані для запобігання іржі.

Рідкі шпалери прості у догляді, адже їх досить регулярно пилососити, а що з'явилися забруднення витираються простим гумкою. Прямого попадання води слід уникати.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2801 | Додав: admin | Теги: рідкі шпалери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]