17:53
Злодії обчистили московську квартиру відомого блюзового музиканта


Співак Микола Арутюнов, лідер групи "Ліга Блюзу" звернувся 6 травня в поліцію із заявою про крадіжку в його квартирі на півночі столиці, повідомив "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах. Зі слів Арутюнова, він на три години вийшов з дому, а повернувшись, виявив, що на вхідних дверях зламаний один із замків, а другий розкритий за допомогою відмички. У музиканта, за його словами, викрадено 100 тисяч рублів готівкою і ювелірні вироби.

Нагадаємо, Арутюнов рік тому продав свій замок на півночі Чехії за 30 мільйонів рублів. Розлучитися зі своєю власністю артиста змусив щільний концертний графік і щотижнева радіопередача "Історична справедливість" на радіо "Фінам FM", ведучим якої він є.

Це замок, розташований у місті Усті-над-Лабем в 90 кілометрах від Праги, був побудований в 1906 році німецьким архітектором Теодором Леуш для бельгійського промисловця Ернеста Гастона Сольве, його загальна площа разом з мансардою становить 1,45 тисячі квадратних метрів, площа обгородженої ділянки з віковими деревами і фонтаном - 9,3 тисячі "квадратів".

Чотириповерхова будівля налічує 46 кімнат зі старовинними меблями, серед іншого є басейн з кам'яними склепіннями, зимовий сад, винний льох, гральний салон, бібліотека, кінозал, більярдна, сауна, кімната для пінг-понгу, а також підземний хід для втечі на випадок облоги замку ворогом.

Арутюнов придбав замок у 2006 році і провів у 2007-2008 роках повну реконструкцію його внутрішніх приміщень і фасаду.

Кримінальна хвиля пограбувань з початку 2013 року, наздогнала багатьох зірок російської поп-і класичної сцени. Так, наприкінці квітня був здійснений зухвалий наліт на будинок Анастасії Волочкової в Москві. Грабіжники винесли з будинку два сейфи. З'ясувалося, втім, що системи безпеки в котеджі зірки не було, так як Волочкова "звикла довіряти людям".

Місяцем раніше в Москві невідомі зловмисники зламали замка квартири прем'єра Великого театру Миколи Цискарідзе, однак до оселі не проникли і нічого не вкрали. У поліції пов'язали інцидент з гучним скандалом у ГАБТУ у зв'язку з нападом на балетмейстера Сергія Філіна. Ім'я Цискарідзе неодноразово звучало в пресі, що повідомляла про розслідування кислотної атаки на художнього керівника, його також допитували в рамках справи.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1633 | Додав: adminA | Теги: блюзовий музикант, московська квартира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]