21:25
Змішувач для ванної кімнати: головні критерії вибору

Ванна кімната повинна бути максимально комфортною для всіх членів сім'ї - і дітей, і дорослих. Саме тому до вибору змішувача варто підійти з особливою увагою. Ми підібрали для Вас кілька основних критеріїв, на які варто орієнтуватися.

Якість комплектуючих

Даний аксесуар буде активно використовуватися кожен день всіма членам сім'ї, тому варто подбати про те, щоб картридж, вилив і крани були виготовлені з міцних матеріалів, стійких до тривалої та інтенсивної експлуатації. Керамічні картриджі вважаються надійнішими, але програють латунним в ціні.

Ергономічність

Ви напевно помічали, що існують як двовентильні моделі (з окремими кранами для гарячої і холодної води, укомплектовані керамічними клапанами або запірними гумками), так і змішувачі з одним важелем (з "джойстиком" замість крана і кульовим або картриджних механізмом). Перший варіант буде зручний для тих, хто віддає перевагу класичним рішення, які дозволяють змішувати потоки води, задіюючи обидві руки. Змішувачі з одним важелем зможуть гідно оцінити ті, хто вважає за краще одним рухом змінювати напір і температуру рідини.

Дизайн

Даний аспект теж не варто залишати в стороні. Якщо Ваша ванна оформлена в класичному стилі, то варто зробити вибір на користь моделей з двома кранами: вони будуть виглядати більш автентично в подібному інтер'єрі. Якщо ж Ваш санвузол оброблений в стилі хай-тек або лофт, то віддайте перевагу сучасним одноважільним моделям з матовим або хромовим покриттям.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 652 | Додав: admin | Теги: ванна, Вибір, змішувач, критерій | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]