00:40
Звукоізоляція: що варто враховувати

звукоізоляція будинок Прості коливання повітря у навколишньому середовищі створюють акорди з різноманітних букетів співзвуччя. Наприклад, взяти музику, де мелодія, акомпанемент та ритм створюють велику насолоду всередині всього тіла.

Наче хочеться злетіти в небеса і ширяти над усім світом. Висота та стійкість різних нот у музиці, створюють неперевершене почуття ейфорії. Хіба це не чудово? Але ж буває, що звуки далеко не задовольняють, що вони дуже не мелодійні, або вам хочеться тиші і тільки. І що ж робити? Потрібно ізолювати свої вуха від сторонніх вам звуків. Потрібно зайнятися звукоізоляцією!

Навіщо робити звукоізоляцію?

  • Вам набридло чути розмови сусідів, які живуть навпроти, у себе на кухні, ванній, у залі тощо.
  • Ви також не бажаєте, щоб сусіди слухали ваші розмови.
  • Сторонній шум з вулиці (машини, молодь тощо)

Якщо ви живете, наприклад, з батьками, і у вас є власна кімната, і вам подобаються гучна музика, тусовки, тоді вам обов'язкова, потрібна звукоізоляція в квартирі, щоб не заважати вашим близьким.

звукоізоляція будинок

І так приступимо безпосередньо до процесу ізолювання шумів.

Почнемо, мабуть, із тріщин. Так саме з тріщин! Напевно, ви думаєте: "Ну які можуть бути тріщини!? Давай розповідай як шумоізолювати квартиру!! Але ви, напевно, і не знаєте, що тріщини це одна з основних причин сторонніх звуків у квартирі. На цьому моменті наша робота полягає в пошуку тріщин у стінах та їх шпаклівці. Перший етап виконано! Якийсь відсоток шуму "знищений".

Далі слід "ізолювати" шви між трубами опалення (водопроводу) еластичною герметикою. Чому еластичною? Літо, зима, перепади температур, наші труби звужуються і розширюються, тому герметика повинна бути еластичною (щоб не зламатися). Для закінчення роботи потрібно буде спорудити перегородки з облицювання (як це зробити, можна переглянути відео в інтернеті). Після того як ви спорудили цю конструкцію, в неї потрібно укласти матеріал (скловата або мінвата, пінопласт і т.д.), після чого все слід обшити зверху гіпсокартоном.

Слід зазначити, що заміна вікон та натяжні стелі також усунуть зайві шуми. Ось і все, нічого складного! Бажаю удачі вам у цій нескладній справі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 370 | Додав: admin | Теги: будинок, звукоізоляція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]