Інвестиції в нерухомість: поради

Інвестиції в нерухомість: поради

Інвестиції в нерухомість: поради Наука економіки і досвід більшості забезпечених людей показує, що найкращим інструментом заощадження власних коштів є їхнє інвестування. І якщо інвестування в різні банки, фонди та облігації представляється чимось складним і виснажливим, то інвестування в нерухомість, напевно, один з найбільш простих і зрозумілих способів.

При цьому інвестиції в нерухомість можливі в двох варіантах:

  1. можна купити квартиру в місті;
  2. можна придбати ділянку землі і затіяти будівництво.

Звичайно, перший варіант простіший і краще, але у другого варіанта також є безліч незаперечних переваг.

Що таке ділянка землі?

По-перше, покупка землі може обійтися в меншу суму, ніж квартира, а якщо вартість землі висока, то значить, ваша ділянка стане ще дорожчою в майбутньому, коли на ній буде побудований будинок.

По-друге, ділянка за містом означає часті поїздки на природу, на свіже повітря, а значить - здоров'я і гарний настрій.

І по-третє, ставши землевласником, можна проявити всю свою буйну фантазію при проектуванні і будівництві заміського будинку і створенні ландшафту ділянки.

Власний заміський будинок в підсумку може стати родовим маєтком цілої династії. Якщо раніше володіння заміським будинком вважалося розкішшю, доступною тільки аристократам, то з XX столітті все змінилося, і багато городян кинулися на лоно природи. Поїздка на дачу стала традицією, а для когось і прокляттям. Адже для багатьох сімей дача стала не тільки місцем відпочинку, а й міні-плантацію. Але зараз, коли асортимент магазинів вражає уяву, багато сімей відмовилися від трудової повинності на дачі і тепер вона знову служить місцем відпочинку і усамітнення.

Категорія: Цікаві публікації | Додав: admin (27-03-2007)
Переглядів: 548 | Теги: інвестиція, Нерухомість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]