18:35
Нерозумний фотограф забрався на самий верх Burj Khalifa, щоб зняти працюючих там будівельників. ВІДЕО


Ветеран журналу National Geographic, американський фотограф Джо Макнеллі зробив запаморочливу експедицію на вершину найвищої будівлі планети - 828-метрового дубайського хмарочоса Burj Khalifa. А все заради того, щоб зробити кілька фотознімків двох робітників-будівельників, для яких "зависання" на шпилі цього диво-хмарочоса - можна сказати, повсякденна рутина.

Макнеллі піднявся разом з  робітниками, які погодилися йому попозувати, на останній поверх - куди тільки може піднятися ліфт, а далі всім довелося дертися по сходах. Фотографу цей підйом дався насилу.

Перед тим як вибратися з люка на самий-самий верх, всі одягають каски і перевіряють ремені безпеки. Після робочі спокійно вибираються назовні і повисають на шпилі, як які-небудь звичайні електрики на триметровому ліхтарі, а не на кілометровій висотці.

Зняте по ходу цього заходу відео стало хітом YouTube.
Нагадаємо, не так давно практично на вершині Burj Khalifa без особливих проблем побували туристи з Росії і теж зробили вражаючі фото. А тут можна подивитися 360-градусну панораму з вершини хмарочоса.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1793 | Додав: adminA | Теги: панорама з вершини хмарочоса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]