11:38
Приступаємо до вибору кухні: як вибрати меблі

Меблі для кухні вибираються на довгі роки вперед, вони повинні бути одночасно практичними, зручними, якісними, а також радувати око. Адже, як відомо, кухня - це серце будинку, саме там збирається вся родина за загальним столом, тому до виборі кухні потрібно підходити серйозно. Коли у вас складеться чітке розуміння, яку кухню ви хочете отримати, тоді вже можете вибирати яка фабрика кухні для вас роботу виконає.

До того, як ви підете до виробника кухні, необхідно визначитися з тим, яка кухня вам потрібна. Вивчіть журнали, спеціалізовані сайти, поцікавтеся у знайомих хто до вас цікавився цими питаннями, може дати вам цінні поради.

Перш, ніж купити кухню, проведіть невелике дослідження, подивіться меблеві журнали, інтернет-сайти, розпитайте друзів і знайомих. Не женіться за іноземними виробниками, багато українських меблевих фірми роблять не гірше, тому що виробляють меблі на такому ж обладнанні. Обов'язково продумайте, де, що і як ви хочете розставити, щоб вам було зручно на ній готувати. Якщо ви хочете перенести, наприклад, мийку, подбайте заздалегідь про перенесення труб, а також про розетки для кухонної техніки і підсвічування. Також не забудьте про необхідність викласти фартух. Перед тим, як ви будете готові їхати замовляти кухню, необхідно вибрати всю техніку для кухні і записати розміри всього що ви на кухні плануєте (витяжку, посудомийку, пральну машину, вбудований холодильник і так далі).

Визначтеся з матеріалом кухні, а також зі стільницею. Пам'ятайте, що матеріал - це не тільки зовнішній вигляд, але і різні експлуатаційні характеристики, різний термін служби. На сьогоднішній день виробники можуть запропонувати вам меблі для кухні з МДФ, пластика, масиву дерева.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 3031 | Додав: abel | Теги: кухня, Меблі для кухні, кухонні меблі, облаштування кухні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]