21:03
Роблячи ремонт пам'ятай про колір і стиль в інтер'єрі приміщення

Більшість науковців вже давно не сперечається з тим фактом, що колір є одним з найбільш важливих компонентів для здорового існування організму людини. Яскраві кольори є в цьому випадку своєрідними джерелами життєвої сили, творчих успіхів і додаткової енергії. Крім усього іншого, якщо таких кольорів в інтер'єрі приміщення буде сильно не діставати, то це цілком може надати дуже несприятливий вплив на стан вашого здоров'я.

Протягом багатьох десятків років панування в галузі освітлення міських квартир залишалося безпосередньо за однотонним освітленням, але в наш час традиційні жовтуваті лампи розжарювання стали все частіше замінятися різнокольоровими поєднаннями кольорів, які досить ефектно здатні підкреслити основні елементи та архітектурні форми інтер'єру.

В процесі вибору модних сьогодні кольорових світильників, слід, разом з урахуванням конкретних колірних рішень інтер'єру, колориту стін, килимів і меблів, також пам'ятати про те, що всяке штучне освітлення здатне сильно змінити колір. У цьому зв'язку більшість досвідчених і висококваліфікованих дизайнерів радить перед придбанням кожної кольорової деталі для вашого майбутнього інтер'єру (килимове покриття, шпалери, фарба, тканина, меблі та інше) бачити їхні зразки не просто при природному освітленні, але ще й при тому освітленні, яке ви плануєте встановити в приміщенні.

Зрозуміло, що для більшості людей в процесі оформлення інтер'єру житлових приміщень особливе значення буде мати мода з усіма її примхливими вимогами. Варто сказати, що сучасна мода все ж відрізняється своєрідною демократичністю і еклектичністю, але процес змішання стилів зовсім не означатиме, що ви попросту бездумно копіюєте або неприродно сполучаєте різні історичні стилістичні напрямки. Навпаки, в цьому випадку можна об'єднати в одному приміщенні елементи відразу декількох стилістичних типів - фактурою, кольором і навіть загальними дизайнерськими рішеннями.

Деякі дизайнери намагаються використовувати лише окремі стилістичні елементи, при цьому, один із стилів вони все ж приймають в якості основного і намагаються трактувати його в дусі найсучасніших уявлень про ергономіку, стилі, комфорт та затишок.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1424 | Додав: abel | Теги: стиль в інтер'єрі, колір в інтер'єрі, колір і стиль в інтер'єрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]