18:44
Бізнес нерухомість: як підібрати відповідне офісне приміщення?

Малий і середній бізнес розвивається попри все з кожним днем. А, разом з тим, перед більшістю підприємців постає питання про те, як підібрати приміщення для офісу, яке буде відповідати статусу фірми.

В першу чергу, перед тим, як зняти офіс, визначтеся з можливостями і потребами вашої фірми. Проаналізуйте, скільки чоловік ви плануєте взяти в персонал, яка кількість відвідувачів буде прийматися і так далі. Зіставивши ці параметри ви повинні припустити, яку суму ви готові виділити на оренду офісного приміщення. Якщо ваша фірма тільки відкривається, не варто орендувати шикарне приміщення на більшій, ніж потрібно площі. Так само можна заощадити на робочих місцях вашого персоналу. Замість того, щоб виділяти для кожного співробітника окремий кабінет, розділіть простір меблями або ж перегородками. Даний прийом активно використовується в сучасному плануванні офісних приміщень.

Варто враховувати такий фактор, як місце розташування вашої фірми. Набагато вище буде вартість оренди в центральній частині міста та на великих вулицях. Але, такі місця, як правило, у багато разів збільшують відвідуваність офісу. Цей фактор так само варто врахувати. Але, якщо ваша фірма не пов'язана з клієнтами або передбачає випадкових клієнтів (наприклад, ви займаєтеся продажем гумових шлангів оптом і у вас є потенційні клієнти), на оренді офісного приміщення можна сміливо економити. Підбирайте ті офіси, що знаходяться не в центрі. А от якщо випадковий перехожий може стати потенційним клієнтом, - не економте на розташуванні офісу, влаштовуйтеся на самому видному місці.

При розгляді приміщення, зверніть увагу на те, чи проведені до нього комунікації, чи є системи опалення, водопровід і каналізація. Прискіпливо ставтеся до виконання необхідних технічних вимог, інакше вам доведеться віддавати великі суми грошей на штрафи за невідповідність до стандартів пожежників і технічних служб. В ідеалі ваш офіс повинен бути оснащений системою пожежної охорони та відеоспостереження.

Зовнішньому вигляду будівлі так само варто приділити увагу, так як ваш офіс - це обличчя вашої фірми. Позитивне враження у споживачів і партнерів складається не тільки через наявність грамотного і привітного персоналу. Велике враження справляє солідний офіс, облаштований за найвищими стандартами. Але, варто враховувати матеріальну сторону питання. Якщо ви не впевнені, що ваш бізнес зможе окупити оренду, не варто ризикувати, підбираючи приміщення, яке буде вам по кишені.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1417 | Додав: abel | Теги: як підібрати офісне приміщення, Бізнес нерухомість, офіс, Офісне приміщення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]