14:02
Чим інфрачервона сауна краще простої лазні?

Інфрачервона сауна, що ж це? Вона з'явилася і за кордоном і в Україні зовсім недавно, але серед багатьох людей, вона стала дуже популярною! Навіть ті, хто ходить в лазні регулярно і найбільше цінує фінські та російські сауни, які приносять величезну користь здоров'ю, зараз зупиняються і роблять свій вибір на інфрачервоних кабінах. Але якими мають бути печі для лазні? Вам цікаво? Це ми і розглянемо в нашій статті на ZhytloNEWS.com.

Кожна інфрачервона кабіна працює на основі використання випромінювання тепла, саме воно допомагає доставляти тілу людині тепло. Це випромінювання, ні що інше, як електромагнітні коливання, які мають діапазон від 0,7 до 400 мкм, тому ви не отримуєте ніякої шкоди для вашого організму, як от наприклад, від ультрафіолету або мікрохвиль.

Порівнюючи з звичайними банями: електричні або дров'яні печі для лазні, які в першу чергу нагрівають повітря, і лише потім відпускають тепло до тіла людини, з інфрачервоними кабінами, то вони набагато ефективніше. Вони діють м'яко, в цьому їм допомагають хвилі відповідно строго заданої довжини, які йдуть до організму людини, можна сказати йдуть в обхід повітря або пари і глибоко проникають в організм.

У звичних для нас лазнях, повітря, яке впливає тільки на верхню шкіри, має температуру - і вона коливається від 80 до 100 °С. Саме через це, багато хто отримує неприємні відчуття в таких лазнях, а іноді такий негативний вплив може викликати проблеми з диханням, звичайну втому і слабкість, а також призвести до опіків шкіри та дихальних шляхів. Також повітря, яке наповнене вологою, зайве, заважає кисню надходити до серцевого м'яза.

Що ж таке інфрачервона кабіна? То тут лише 1/5 частина від виділеної енергії випадає на нагрівання повітря, температура ж цього повітря має відмітку всього в 40-60 °С. Саме тому, використання цих кабін абсолютно не несе шкоди організму людини, людина не відчуває ніяких незручностей, а відчуває тільки насолоду процедурою і дійсний комфорт!

Людям різного віку і тим, хто хворіє на захворюваннями серця і судин, підійде інфрачервона сауна, її використання цілком успішно, так як температура повітря має дуже маленьке значення. Що стосується навантаження на організм, то воно мінімальне. Саме потрібну дію при лікуванні різних захворювань, забитих місць, травм і так далі, надає повне нагрівання організму.

Шкідливі токсини і шлаки зникають, досить швидко під час процедури, негативний вплив бактерій на організм, набагато зменшується. Тому, комфортна, сучасна, приємна інфрачервона сауна вдало підходить для здорового способу життя і є відмінним доповненням до занять фізичною культурою і спортом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1981 | Додав: abel | Теги: будівництво сауни, будівництво лазні, лазня, Сауна, інфрачервона сауна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]