12:47
Чому в передпокої і гостинній варто встановлювати натяжні стелі

У сучасному інтер'єрі натяжні стелі зустрічаються досить часто, оскільки вони відмінно вписуються в інтер'єр будь-якого приміщення. Справа в тому, що вони одночасно відповідають багатьом параметрам - виглядають вони стильно, красиво, а також вони практичні у використанні і швидко встановлюються. Крім того натяжні стелі у вітальні - це ідеальний варіант, що дозволяє зробити її особливою.

У вітальні натяжні стелі будуть виглядати дійсно дорого і стильно тільки в тому випадку, якщо вони будуть поєднуватися з гіпсокартонними коробами прямокутних або різноманітних вигнутих форм. Та й до того ж в такі гіпсокартонні короби можна вмонтувати підсвічування і точкові освітлювальні прилади.

Завдяки тому, що натяжні стелі мають глянсову фактуру, вони здатний візуально розширити вашу вітальню, що особливо цінно, якщо вона невеликих параметрів, крім цього буде додано світло і створиться атмосфера свята.

Для кімнат віталень, які найчастіше мають великі параметри, рекомендується використовувати плівки світлих тонів. Багато людей роблять велику помилку, коли намагаються підібрати колір плівки під колір шпалер або ж під колір якогось окремого предмета в інтер'єрі. Справа в тому, що тоді кімната виглядатиме однотонно і не так презентабельно. Найкраще вибирати колір плівки під колір окремого невеликого предмета інтер'єру, наприклад, це може бути колір подушки на дивані, а не самого дивана, під колір квіти на шторах, а не самих штор.

Дуже часто у вітальнях робиться підсвічування стелі в невеликій ніші, а для цього натяжні стелі будуть відмінним рішенням, у порівнянні з суцільними гіпсокартонними. І навіть якщо він дуже добре зроблений, і здається ідеально рівним, то при денному світлі він буде здаватися нерівним, а часом навіть і хвилястим. Виключити всі подібні недоліки вам буде під силу у разі використання натяжних стель.

Головні переваги натяжної стелі

Натяжні стелі вкрай функціональні. Вони надають можливість забезпечити теплоізоляцію і шумоізоляцію на належному рівні, деколи це просто безцінно для вітальні, де часто проводяться різні святкування урочистостей, влаштовуються свята і багато іншого. Вони можуть встановлюватися і у вітальнях з низькими стелями. Підвісні стелі з'їдають десять сантиметрів, а натяжні - всього лише п'ять сантиметрів.

Якщо говорити про терміни використання, то тут вони по праву можуть вважатися найбільш довговічними. Виробники надають гарантію не менше десяти років, в той час як підвісні стелі мають набагато гірші показники. А під час усадки будинку на поверхні підвісної стелі можуть утворитися тріщини в самих аркушах і в шпаклівці. Та й до того ж у разі затоплення, вся вода від ваших сусідів потрапить до вас у будинок, а ось натяжні - зможуть втримати всю цю воду. А після виклику спеціальних майстрів, вода буде відкачана, а стелям повернеться їхній минулий зовнішній вигляд.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1402 | Додав: abel | Теги: Натяжні стелі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]