02:30
Чорна П'ятниця 2023 – повна готовність до розпродажу

Заощадити прагне кожен, і наближення чергового свята саме та чудова нагода знову придбати бажанки за вигідними цінами. Однак Black Friday – це дещо інше. Це кілька днів, коли весь світ охоплює жадібна погоня за покупками, яку ніхто не може зупинити. А попри кардинально зменшені цінники, дана подія вигідна не лише покупцям, а й різноманітним магазинам.

Чорна П'ятниця 2023 традиційно припадає на кінець листопада, цьогоріч це буде 24 число. Попри прив’язку до дати різні продавці визначають різні терміни для знижок – від кількох днів до тижня. Тож слід не гаяти час, а нарешті втілювати заповітні мрії без зайвих витрат.

Що таке Чорна П'ятниця?

Коріння цього своєрідного свята сягає ще в ХІХ сторіччя. Тоді в Америці панувала настільки потужна криза, що магазини були змушені пропонувати все за копійки. Однак це принесло свої плоди – розпродаж приніс такі прибутки, що дозволили підтримати бізнес у важкий час.

А дата знижкового дня зазвичай приурочена до 25 листопада, коли в США святкують День подяки. Вже через місяць Різдво, найбільш шановане свято календаря, і всім хочеться встигнути приготувати хороші подарунки для своїх рідних. Краще робити це заздалегідь, але черги все одно виникали. Тож поліцейські, змушені слідкувати за порядком на вулицях міст, охоплених святковою лихоманкою, прозвали цей день Чорною П’ятницею.

Black Friday 2023 – досить азартне поєднання, особливо враховуючи, що тепер не обов’язково бігати супермаркетами та займати черги. Чимало онлайн крамниць готують не менш вражаючі пропозиції, якими можна скористатися просто в себе дома зі смартфона чи комп’ютера. Ця тенденція справедлива і для великих мереж, і для крихітних магазинів.

Як робити покупки в Black Friday 2023 вигідно?

Вже повсюди можна побачити привабливі банери з написом «sale», а руки так і тягнуться скористатися унікальними пропозиціями. Але досвідчені покупці знають про деякі хитрощі, які дозволять заощадити ще більше:

  • список бажань – слід заздалегідь визначити, що саме найбільше хочеться купити,
  • спостереження за цінами – краще відмічати, як змінюються цінники на обраний товар за місяць чи два до наближення свят, щоб уникнути зайвих націнок,
  • для максимальної вигоди рекомендують зосередитися на досить дорогих товарах, які справді можна купити в цей час дешевше, наприклад, не пропустити розпродаж ювелірних виробів (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/rasprod/),
  • ціни у різних магазинах можна і треба порівнювати,
  • крім власне ціни слід звертати увагу на вартість доставки, умови оплати та додаткові пропозиції, наприклад, подарунки при певній сумі замовлення.

Спостереження за вартістю товарів допоможе обрати оптимальні знижки на Чорну П'ятницю. На жаль, деякі магазини збільшують ціни перед цим днем або пропонують застарілі моделі. Звісно, для когось це може стати чудовою можливістю придбати щось, що довго залишалось недоступним. Але саме прозорість умов створює найбільш позитивні емоції від придбання жаданого.

Знижки на ювелірні прикраси у «Золотому Стандарті»

Це – один з найприємніших способів провести день. Адже турбота про себе має безліч способів вираження, а вибір красивих речей гарантовано піднімає настрій. Зниження цін на ювелірні вироби дозволить заощадити кожному, скориставшись унікальною пропозицією від відомого магазину.

Тож, щоб не розгубитись у вирі бурхливих надій, достатньо запам’ятати три простих факти:

  • що – знижки до -50%,
  • де – інтернет-магазин «Золотий Стандарт» (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/),
  • коли – з 24 по 26 листопада.

Отже, у всіх бажаючих будуть цілих три дні, щоб комфортно обрати та придбати омріяні золоті та срібні прикраси по акції. Це особливо актуальна стратегія в нинішній час, коли можна не лише заощадити, а й підтримати економіку країни, продовжуючи жити з вірою у перемогу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 933 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]