06:36
Дизайн інтер'єру для чоловіків: освітлення, розваги та предмети

Які тенденції в освітленні приміщення актуальні?

У наші дні в моді підвісні світильники, які опускаються низько над столом. Ми звикли до того, що люстри та інші світильники підвішені високо, під стелею. На жаль, в цьому випадку нелегко розглянути всі деталі тонкої роботи, тому в цьому році дизайнери вирішили трохи опустити світильники до рівня очей, що дозволяє не тільки захопитися красою світильника, а й створює більш інтимну атмосферу завдяки приглушеному світлу.

За допомогою освітлення в кімнаті можна не тільки створити особливу атмосферу і задати настрій, але і візуально розділити її, позначивши умовні зони. У цьому вам допоможуть кілька джерел світла, розосереджених по всій кімнаті.

Які речі допоможуть холостяку розважити гостей?

Візок-бар - багатофункціональна річ, яка просто незамінна в господарстві будь-якого холостяка. Вона може виконувати функції журнального столика, на неї можна поставити настільну лампу, статуетку або телефон. Коли нагрянуть гості, візок можна використовувати за призначенням: поставити на неї закуски і спиртне, відерце з льодом і шейкер, щоб не відволікатися і не бігати на кухню.

На які предмети інтер'єру слід витратитися, а на чому можна заощадити?

Перш за все, не варто приділяти занадто багато уваги деталям, сприймайте інтер'єр як щось цілісне, і тоді зможете краще зрозуміти, що саме вам потрібно. Наприклад, якщо ви багато часу проводите на дивані, поклавши ноги на журнальний столик, - читаєте газети, дивитеся телевізор - значить, вам потрібен зручний диван, стильний столик і хороший телевізор з великим екраном.

Також не варто економити на предметах мистецтва, на речах, вартість яких з часом може зрости. Нарешті, ніколи не слід економити на вікнах і обробці приміщення - ніякі меблі не врятують кімнату, в якій давно не було ремонту.

Дизайн інтер'єру для чоловіків: підсумки

Незалежно від того, яким простір ви маєте в своєму розпорядженні, і чи є у вас кошти для його повного перетворення, використовуючи прості поради, ви зможете без труднощів облаштувати вашу холостяцький барліг у відповідності з останніми тенденціями в області дизайну інтер'єру. Ніколи не пізно створити простір, про який ви завжди мріяли. Ваші можливості обмежені лише вашою фантазією.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 779 | Додав: admin | Теги: дизайн, чоловік, розваги, предмети, інтер'єр, освітлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]