09:50
Фасади будинків: про що варто пам'ятати

Зверніть увагу на ваше місто, озирніться навколо себе. Йдучи сучасними міськими вулицями, ми захоплюємося зовнішньої красою будівель, їхніми кольорами та величчю. Нас оточують високі і не дуже будинки з різноманітними фасадами, завдяки талановитим архітекторам ми оточені мальовничими містами.

Кожен мріє про красивий будинок. Фасади будинків можуть бути виконані з абсолютно різноманітного матеріалу (наприклад, сталь, скло, облицювальна плитка, декоративний камінь, фактурна шпаклівка і багато іншого).

Привертають особливу увагу фасади з алюмінію. За рахунок міцності і своєї надзвичайної легкості, можливо, змонтувати будь-які задуми професіоналів. Таке оформлення фасаду не тільки красиве, але і довговічне. Робота з цим матеріалом не дуже трудомістка, на облицювання витрачається мінімум зусиль.

Власники шикарних особняків часто вибирають натуральний камінь, такий фасад буде коштувати великих грошових вкладень. На сьогоднішній день вибір дуже різноманітний, використовують граніт, мармур, кварц, пісковик. Від будинків оброблених таким чином "пахне" дорожнечею, якщо бюджету не вистачає можна замінити штучним каменем.

Також можна виконати обробку фасадними панелями, перевага цього матеріалу - додатковий захист стін будинку від погодних опадів. Такі панелі можуть імітувати структуру дерева, каменя, цегляної кладки і т.п. Ще за допомогою фасадних панелей можна відремонтувати і облагородити старі споруди.

При зведенні нового або благоустрою старого будинку не забувайте більше уваги приділити зовнішньому вигляду. Адже фасадна частина вашого житла - це ваше обличчя, візитна картка. Створюйте казку в своєму житті самі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1600 | Додав: abel | Теги: будівництво, фасад, фасади, ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]