15:42
Гардеробна кімната може бути стильною і модною

Гардеробна кімната поки залишається недоступною розкішшю для багатьох людей. У квартирах і будинках, зведених за типовими проектами, вона відсутня. Для зберігання одягу використовуються шафи, які ставлять у спальні, вітальні, передпокої. Їхнє розміщення зазвичай викликає проблеми, тому за можливістю підберіть для своїх речей окреме приміщення.

Ідеальний розмір такої кімнати - приблизно вісім метрів, але він може змінюватися з урахуванням кількості мешканців. Бажано, щоб у ній було вікно, але це не обов'язкова умова, завжди можна організувати якісне освітлення і вентиляцію. Щоб домочадцям було зручно переодягатися, повісьте дзеркало.

Всі речі в гардеробній рекомендується розділити за категоріями, так буде простіше вибирати одяг і взуття. Зимові куртки, пальто, літні сукні та костюми, святкові наряди рекомендується зберігати окремо. Не менш важливо відокремити речі кожного члена сім'ї. Щоб не виникало плутанини, бажано підібрати гардеробні системи з відкритими полицями і вішалками.

Існує багато варіантів оформлення подібної кімнати. Але головне, що потрібно врахувати - стиль її інтер'єру повинен гармонійно поєднуватися з іншими кімнатами. Сьогодні виробники пропонують готові варіанти гардеробних систем, що дозволяє легко зробити вибір з безлічі готових варіантів. Така кімната - це не краса і респектабельність, а зручність і функціональність. Секції для взуття, можливість різні наряди зберігати окремо, грамотно розміщені полки і вішалки - основні риси, яким повинні відповідати гардеробні кімнати. Тут повинні бути пуфики або стільці для перевзування, шкатулки і скриньки для аксесуарів, прикрас, полиці й інше.

У комплектацію гардеробних систем можуть входити сітчасті кошики для білизни, штанги для одягу, кронштейн для краваток, вішалки для брюк, ніші для верхнього одягу. Для великих гардеробних можна передбачити ліфт-підйомник, який опустить високо розташовану вішалку. Одне з корисних доповнень - вставка з деревини кедра, аромат якого захистить речі від молі, а меблі врятує від жучків.

Оформлення такої кімнати залежить від бажань і переваг її власників. Наприклад, ящик для парасольок можна розташувати не в гардеробній, а в передпокої. Це ж відноситься до полиці для аксесуарів, гачків для ключів і тому подібне. Кількість дзеркал, їхня форма, розташування, матеріал виготовлення меблів для вбиральні, освітлення, кольорова палітра та інші елементи дизайну можуть бути різними. При бажанні частину цього приміщення можна використовувати для зберігання пилососа, інструментів, праски і так далі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2977 | Додав: abel | Теги: планування гардеробної кімнати, гардеробна кімната | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]