20:50
Інтер'єр в українському стилі
Якщо вам хочеться оформити приміщення так, щоб у ньому були присутні елементи національної культури, традицій свого народу, то придивіться до народного стилю. Зазвичай в даних кімнатах розробляється обстановка, яка максимально нагадує сільську хату. Сучасні матеріали, побутова техніка тут вдало співіснують з справжніми атрибутами українського побуту.
Головні кольори - білий, бежевий. Вони шикарно поєднуються із зеленими, жовтими, чорними, синіми відтінками. Матеріали використовуються виключно натуральні. Оздоблення стін - декоративна штукатурка, що створює на поверхні грубу фактуру. Цікавий елемент - це художній розпис. На стінах шикарно виглядають національні візерунки та орнаменти. Зображення - птахи, квіти, сільські пейзажі. Настінні ніші прикрашаються глиняним посудом. Стеля на кухні часто оформляється у білому кольорі, а для контрасту застосовуються темні дерев'яні балки.

Підлогове покриття - ламінат, який успішно імітує деревину. Також може використовуватися плитка, лінолеум. Обов'язковий елемент інтер'єру - піч, її імітація. Можна встановити і електричний камін або якийсь декорований під ретро. Особливість меблів - простота, функціональність. Обов'язково поставте дерев'яний стіл, форма якого кругла або прямокутна. Також підійдуть масивні лавки з різьбленням, навісні дерев'яні шафи грубої форми.

Освітлювальні прилади - свічники, плафони у формі квітки, старовинні лампади. Український стиль не представляється без яскравих аксесуарів. Тут на допомогу прийдуть текстильні вироби з вишивкою. Це фіранки, скатертини, рушники і прихватки.

Посуд теж може служити прикрасою. Поставте на підвіконня і стіл вази, розписані соняшниками, калиною і маками. Інший декор - горщики, глечики з глини, фігурки.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 6175 | Додав: admin | Теги: інтер'єр в українському стилі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]