11:37
Як і якого кольору вибрати ламінат

Ламінат - це підлогове покриття, яке є не тільки красивим, але і доступним за ціною. Багато хто віддає перевагу такому підлоговому покриттю, оскільки ламінат відрізняється різноманітністю кольорів та фактур. До речі, його можна укладати на підлогу не тільки в квартирі але і в офісах та інших громадських приміщеннях.

При покупці ламінату варто знати про те, що він може бути і світлим і темним. Ламінат прекрасно повторює текстуру різних порід дерев, навіть таких як дуб або червоне дерево. Тому використовуючи ламінат в якості підлогового покриття можна прикрасити будь-який інтер'єр.

Перед покупкою ламінату багато людей думають про те, як або який колір ламінату вибрати? Однак, по-перше, потрібно визначитися з приміщенням, куди буде укладатися ламінат. Якщо це велика світла кімната, в якій стоять світлі меблі, то краще всього вибрати ламінат темного кольору. Ламінат темних відтінків виглядає особливо благородно і красиво. Ну, а якщо кімната невелика або це спальня, то тут найкраще підійде ламінат світлого кольору. Сюди можна укласти такий ламінат, як, наприклад, натуральний дуб. Він буде дешевше справжнього дерева і в той же час може візуально збільшити простір. Крім натурального дуба є ще й інші світлі відтінки ламінату, які теж виглядають дуже красиво і також візуально можуть збільшити простір.

Якщо купувати ламінат для дитячої, то тут прекрасно буде виглядати як ламінат світлих відтінків, так і ламінат теплого кольору з червонуватими відтінками.

Деякі люди купують ламінат під колір дверей. Головне при цьому підібрати однакові відтінки підлогового покриття і дверей. Хоча в наш час, коли ламінат випускається різних кольорів і відтінків, підібрати відповідні відтінки не складе великих труднощів. У цьому випадку навіть немає необхідності підбирати ламінат під колір меблів.

Також при виборі ламінату потрібно подумати про те, який настрій ви б хотіли створити в тій або іншій кімнаті. Дизайнери і психологи зробили єдиний спільний висновок - настрій людини залежить від інтер'єру приміщення, де вона знаходиться. А якщо людина перебуває в приміщенні тривалий час, то необхідно особливо ретельно продумати всі дрібниці у створенні інтер'єру, включаючи підлогове покриття.

Слід знати і про те, що вибір кольору цього підлогового покриття може також залежати від стилю кімнати. Хоча асортимент ламінату настільки великий, що його можна підібрати під будь-який стиль кімнати, на будь-який смак і гаманець.

Якого кольору ламінат вибрати

При виборі ламінату необхідно врахувати, що світло-коричневі кольори роблять кімнату комфортною і затишною. Червоно-коричневі кольори спонукають до діяльності та активності. Ну, а, темні глянсові поверхні ламінату - можуть створити гарну атмосферу доброзичливості та сприятимуть активному спілкуванню. Ламінат з такою поверхнею добре підійде в кімнату для прийому гостей.

Хоч існують правила, які визначають вибір ламінату для тієї або іншої кімнати, але при цьому можна експериментувати, знаючи про те, що дане підлогове покриття настільки добре, що треба дуже постаратися, щоб зіпсувати ним інтер'єр кімнати.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1301 | Додав: admin | Теги: як вибрати ламінат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]