13:08
Як організувати недорогу рекламну кампанію меблевого бізнесу?

Іноді на відкриття свого меблевого виробництва йде весь стартовий капітал. Але потрібно пам'ятати, що без просування не буде клієнтів, і прибутку бізнесу не бачити. Як здійснити бюджетну рекламну кампанію?

Насправді існує чимало методик, за допомогою яких можна ефективно просувати меблі та інші товари. Більшість з них пов'язана з інтернет-технологіями. Для початку потрібно створити свій сайт. Нехай це буде невелика сторінка з основною інформацією - головне правильно її подати. Напишіть про історію створення підприємства, про те, як талановиті та досвідчені майстри зібралися в єдиний дружний колектив, щоб створювати по-справжньому зручні, якісні та недорогі предмети інтер'єру, меблі для дитячої кімнати, спальні та кухні. Обов'язкова наявність контактної інформації, можна попросити вже наявних клієнтів написати відгуки про роботу компанії. Створити власний сайт можна безкоштовно, скориставшись готовими шаблонами.

Наступний щабель - освоєння регіональних форумів. Своя тема на форумі виконує безліч завдань. Це і сайт, і онлайн-консультант, і інтернет-магазин. Існують спеціальні гілки, де різні компанії можуть відкривати свої теми абсолютно безкоштовно, за умови зазначення всієї інформації про підприємство. Спеціально виділений співробітник повинен стежити за станом теми, відповідати на запитання відвідувачів, записувати на заміри, згладжувати конфліктні ситуації. Потрібно сказати, що відвідувачі форумів довіряють таким темам і з задоволенням користуються послугами організаторів. Далі все залежить лише від якості надаваних послуг. Якщо компанія ставиться до своїх обов'язків відповідально і пропонує якісну продукцію - наявність хороших відгуків забезпечено, вдячні клієнти будуть рекомендувати фірму своїм рідним і друзям.

Ті ж функції виконують групи в соціальних мережах. Тут людина може відчути себе причетною до важливої справи, брати участь в опитуваннях, формуванні цінової політики, особливостей дизайну серійної продукції і так далі. На форумах і в мережах учасники можуть не лише придбати ті ж самі дивани недорого, але і розраховувати на спеціально організовані для користувачів інтернет акції.

Що стосується зовнішньої реклами, фахівці підтверджують високий ступінь її ефективності. Однак якісна поліграфічна продукція - дороге задоволення. Правда, з цієї ситуації є вихід. Потенційні покупці звернуть увагу навіть на просту листівку, надруковану на звичайному принтері, якщо в ній буде висловлена оригінальна ідея, звучне гасло, що містить нотку гумору.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1418 | Додав: abel | Теги: організувати недорогу рекламну камп, реклама меблевого бізнесу, ремонт Рудыкин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]