22:19
Як вибрати душову кабіну


Часто задаємо питання при капітальному ремонті квартир, чи встановлювати у себе в ванній кімнаті душову кабіну? Яку саме або як вибрати душову кабіну? Такими питаннями задається майже кожна людина, вирішуючи як облаштувати ванну кімнату своїми руками. Адже, душові кабіни мають масу переваг.

Перший плюс - це компактність. Справа в тому, що не кожен має в своєму розпорядженні велику ванну кімнату, а як вибрати душову кабіну, щоб вона займала в два-три рази менше місця, ніж ванна. Вибираючи розмір кабіни, оцініть габарити свого тіла і виберіть ту кабіну, в якій вам буде максимально комфортно. Для цього достатньо встати в неї і провести рухи, як ніби ви приймаєте душ але враховуйте змішувач для кабінки і різні аксесуари. Якщо вам при цьому зручно, то розмір підходящий.

Сьогоднішній технологічний прогрес дозволяє при прийомі душа слухати вбудоване в кабінку радіо! При цьому ніякі сплески води не будуть заглушати звук. Можна навіть встановити цілу акустичну систему, через яку ви зможете слухати улюблені композиції або просто спів птахів. Якщо ви дуже ділова людина, то можна вбудувати в душову кабінку телефон, щоб бути готовим відповісти на дзвінок в будь-яку секунду.

Деякі переваги як вибрати душову кабіну дозволяють власнику здійснювати деякі оздоровчі процедури. Наприклад, інгаляцію або ароматерапію. Для цього в кабіну вбудовуються спеціальні дозатори, в які заливають цілющі речовини. Рідина ця поступово випаровується і змішується з водяною парою, надаючи йому цілющі властивості.

Ще одним з варіантів, як вибрати душову кабіну. Різноманітні фірми пропонують безліч душових кабін різних габаритів і з різними функціями. Наприклад, якщо у вас дуже маленька ванна, то можна придбати не цілу душову кабіну, а так званий "куточок”, бічними стінками для якого стануть стіни самої кімнати.

При виборі душової кабінки пам'ятайте, що ви маєте справу з вологою, а значить, особливу увагу потрібно приділити безпеці. Підлога повинна бути як можна менш слизькою, а скло повинне мати гарну міцність.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2641 | Додав: admin | Теги: Душова кабіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]