15:54
Кігтеточка для кішок в інтер'єрі нової квартири

Для того, щоб кішки не псували меблі їм необхідна спеціальна кігтеточка, яку можна придбати в зоомагазині. Але як вибрати кігтеточку, щоб вона ще й вписалася в інтер'єр нової квартири? Давайте спробуємо розібратися.

Перш за все, слід звернути увагу на те, в якому кутку вашого нового житла тварина прилаштувалася точити свої кігтики. Якщо кошеня чи доросла кішка псує меблі по території всієї квартири, варто виділити їй спеціальний куточок для відпочинку та ігор, там і рекомендується встановити ігровий комплекс.

Отже, у вашому будинку є місце і ви вирішили придбати будиночок або ігровий комплекс з кігтеточкою, щоб перебування кішки у вашій квартирі було комфортним. Розглянемо, які бувають моделі.

Ігрові комплекси бувають як невисокі, близько метра у висоту, так і великі - сягають майже 2,5 метрів, і впираються в стелю. Виробники представляють ігрові майданчики та будиночки, а так само кігтеточки на будь-який смак.

Як правило, вони багаторівневі, з будиночком, і невеликими майданчиками для відпочинку, які обтягнуті досить щільною і при цьому м'якою і комфортною тканиною. Стовпчики обтягнуті спеціальним матеріалом "сизалем", об який кішкам дуже зручно точити кігтики. Це може бути і просто стійка з поличками затишними гамаками, для сну і відпочинку вашого вихованця.

Подібні стійки відмінно вписуються в інтер'єр квартири, до того ж різноманіття моделей і забарвлень оббивки надає величезний вибір, так що підібрати кігтеточку для інтер'єру кімнати не складе особливих труднощів. Оббивка буває хутряною або плюшевою.

Є моделі для установки в кутку, що практично, так як ігровий комплекс можна розмістити навіть на невеликій площі, і моделі, які регулюються в довжину і висоту. Є моделі з будиночком, є просто з ігровими майданчиками.

Для квартири оформленої в стилі хай-тек, наприклад, є спеціальні моделі у вигляді трьох циліндрів, які скріплені між собою. Модель такого будиночка дуже стійка, і кішці сподобатися проводити там час.

Можна придбати варіанти кігтеточок для гламурних кішок і їхніх господарів. Це може бути, наприклад, замок для дівчаток, так само є моделі ігрових будиночків у вигляді вежі, або у вигляді Гапочка, який відмінно впишеться в інтер'єр передпокою.

Виробники випускають невеликі підлогові кігтеточки у вигляді килимка, до того ж такий килимок забезпечений стійкою з пружинкою, на якій закріплений кулька для ігор. До речі, мобіль з кульками або пахвами можна встановити на будь-який ігровий майданчик.

Дуже популярна модель у вигляді фужера. Вгорі в самій чаші затишна плюшева постелька для кішок, стовпчик виконує роль кігтеточки, та ще й з боків звисають мишки, з якими так забавно буде грати ваша кішка. Якщо у вас виникнуть питання при виборі, найкраще відвідати спеціальний форум про тварин, на якому власники діляться своїми враженнями про дану продукцію.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1628 | Додав: abel | Теги: кігтеточка для котів, кігтеточка для кота, кігтеточка для кішки, Кігтеточка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]