17:04
Мавроді будує "МММ-містечко" під Києвом
Фінансова піраміда Сергія Мавроді "МММ" зайнялася нерухомістю в Києві. Вона будує і продає таунхауси в 10 км від Кільцевої дороги. Квартири площею 130 кв. метрів продаються із загадковими знижками для учасників проекту.

Оголошення про старт продажів нерухомості під Києвом з'явилося на сайті Сергія Мавроді кілька днів тому: "МММ-містечко під Києвом! Спеціальна знижка 15-20% на житло для учасників" МММ-2012 ".

В оголошенні уточнюється, що два таунхауса на 10 квартир знаходиться на території, що охороняється в Білогородці на вулиці Леніна, 160-162. У кожній квартирі 2 поверхи - на першому знаходиться гараж для авто, 32-метрова кухня з їдальнею і виходом на терасу, санвузол, на другому - санвузол і три спальні по 13, 14 і 20 кв. метрів.

"Площа однієї квартири - 130 кв. метрів, 1 кв. метр коштує 700 доларів, тобто квартира без обробки обійдеться вам в 91 000 доларів. Але якщо ви учасник" МММ ", отримаєте знижку на покупку нерухомості - 15%. Тобто квартира буде коштувати 77,350 доларів ", - розповів газеті" Сегодня "інвестор Олег.

"Знижка 15% діє у випадку, якщо ви платите за весь будинок відразу, а якщо, скажімо, грошей у вас зараз немає, то можете покласти 25 тисяч доларів в систему на 3 місяці, забронювавши при цьому квартиру, за квартал вам накапають відсотки - і ви зможете придбати вже за них квартиру за 72,800 доларів, тобто на 20% дешевше ", - пояснює інвестор.

За його словами, будували таунхаус три партнери, серед яких сам Олег - вкладник піраміди, тому для своїх робить такі знижки. "У будівництво цих будинків я вкладав свої гроші, а не кошти, зароблені в" МММ ", тому можете спати спокійно. Якщо навіть ображені вкладники піраміди прийдуть мітингувати у вас під вікнами, мовляв, вдома побудували на їх гроші, це не так", - говорить Олег.

Глава Національної ради ріелторської палати України Віктор Несин шокований тим, що піраміда "МММ" вже почала будувати житло під Києвом. "Почекайте, скоро вони і машини почнуть продавати, тому що у нас в країні їх не женуть. Собівартість будівництва такої нерухомості - 600 доларів за квадрат. За рахунок чого вони здешевлюють нерухомість, обіцяючи знижки учасникам? Люди повинні розуміти, що якщо собівартість квартири - 78 тисяч доларів, то ніякий Мавроді не зможе її здешевити. Не варто грати в лотерею з такими великими грошима ", - радить експерт.

Нагадаємо, про запуск проекту "МММ-2012" Мавроді оголосив у травні 2012 року. В Україні в піраміду Мавроді людей заманюють гречкою і цукром. Деякі українські банки намагаються блокувати платежі фінансової піраміди "МММ-2011".

З 2007 року судові пристави безуспішно стягують з Сергія Мавроді борг перед вкладниками старих пірамід у розмірі 5 мільярдів рублів. Згідно з соціологічними опитуваннями, 29% росіян вважають Сергія Мавроді генієм.

Влітку минулого року прем'єр-міністр Дмитро Медведєв попередив, що держава не буде відповідати за людей, програвших у фінансових пірамідах, зокрема, "МММ". "Якщо людина все одно йде і робить безглуздий вчинок, то це проблема з мізками", - заявив Медведєв.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1945 | Додав: adminA | Теги: Києвом, Мавроді, МММ-містечко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]