08:16
Меблі для приватного будинку: поради

Меблі для приватного будинку: поради

Малометражні квартири диктують досить жорсткі умови - компактність, універсальність. На щастя, власники будинків і котеджів можуть дозволити собі більшу свободу. Що краще придбати для обстановки і як же розставити меблі в приватному будинку найзручніше і красивіше?

Свій будинок - це, як правило, більша кількість кімнат, ніж квартира, часто - наявність декількох поверхів. Кожній людині в будинку відводиться своя кімната, так-так, у подружжя теж по кімнаті.

Це зовсім не означає, що родина не буде бачитися - просто у кожного буде особистий простір, обладнаний за своїм смаком і віком, прикрашений відповідно до особистих захоплень.

Наявність простору робить розстановку меблів у приватному будинку більш вільною - не потрібно ставити шафи, комоди впритул одна до одної. Можна не захаращувати меблями простір біля вікна.

Прохідна кімната підійде для вітальні - не ставте там ліжка, і навіть розкладні дивани. Для приїздів друзів і рідні краще відвести окрему, "гостьову" кімнату зі скромним, але універсальним набором меблів - ліжко, тумбочка, дзеркало.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 726 | Додав: admin | Теги: приватний, будинок, поради, Меблі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]