10:35
На якому етапі ремонту встановлюють міжкімнатні двері?

Установка міжкімнатних дверей у квартирі є неодмінною умовою досягнення бажаного рівня усамітнення, локалізації приміщення на окремі функціональні зони, розділені між собою дверима, тиші і комфортного мікроклімату в приміщенні, а також його стилістично закінченого вигляду. Важливо правильно вибрати момент установки міжкімнатних дверей в процесі ремонту, щоб це не зашкодило іншому інтер'єру житлового приміщення.

Багато хто вважає, що встановлювати міжкімнатні двері можна на будь-якому етапі, і зробити це самостійно. Однак, як показує практика, краще звернутися до професіоналів, які надають послугу встановлення дверей дешево - так можна буде помітно прискорити процес монтажу, а також домогтися найвищої якості виконання робіт без технічних помилок і естетичних похибок. Дуже важливо знати, на якому саме етапі виконання ремонтних робіт найкраще звертатися до фахівців для установки міжкімнатних дверей. Думка про те, що двері повинні бути встановлені в найостаннішу чергу - це поширена помилка. Звичайно, в ідеалі краще всього встановлювати двері вже після того, як завершені всі ремонтні роботи - так на двері не потраплять плями фарби, патьоки вапна та інші забруднення. Однак якщо встановлювати двері в останню чергу, це може зіпсувати чистову обробку підлоги, стін і навіть стелі.

При зверненні в крупну спеціалізовану компанію, професійна установка міжкімнатних дверей недорого обходиться незалежно від того, на якій стадії ремонту запрошені фахівці. Краще всього звертатися до професіоналів тоді, коли вже закінчено виконання чорнового етапу робіт, але ще не зроблене, або тільки частково зроблене чистове оздоблення. Професіонали в галузі будівництва та ремонту житлових приміщень рекомендують здійснювати монтаж міжкімнатних дверей відразу після виконання базових оздоблювальних робіт. Коли вже зроблена стяжка підлоги, чорнова обробка стін і стелі - саме час зробити замовлення на установку дверей по всій квартирі. Якщо робити це після того, як буде зроблена декоративне оздоблення, то в процесі монтажу і встановлення дверей не виключено псування оздоблювального матеріалу по периметру дверного отвору. Як правило, потім доводиться робити локальний повторний ремонт в зоні, яка безпосередньо контактує з дверною коробкою.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2269 | Додав: abel | Теги: встановлення міжкімнатних дверей, міжкімнатні двері, На якому етапі ремонту встановлюють | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]