18:29
Насосні станції та мотопомпи, що вибрати в якості водопостачання будинку?

Мотопомпи призначені для перекачування рідини. В залежності від забруднення рідини, що перекачується, вибирається і модель цього агрегату. Наприклад, для відсмоктування води середьої забрудненості, найкраще взяти сучасну модель мотопомпи. У випадках, якщо буде потрібно максимальна продуктивність вибір цієї мотопомпи буде найкращим.

Якщо буде потрібно проводити перекачку сильнозабрудненої рідини, а також води з дрібними камінчиками, піщинками, брудом, то немає кращого варіанту для вибору, ніж мотопомпа (бажано японського виробництва). Ці мотопомпи класифікуються на дизельні та бензинові мотопомпи. З використанням цього агрегату є можливість відкачувати або перекачувати в'язкі і хімічні рідини, навіть під силу здійснювати перекачування дизельного палива. Чим хороша подібна модель? Тим, що, маючи невеликий розмір, мотопомпа володіє підвищеною продуктивністю. Багато в чому залежать ціни на мотопомпи від технічних характеристик моделі. Наприклад, модель мотопомпи з бензиновим двигуном коштує трохи дорожче, ніж подібна модель з дизельним двигуном.

З метою забезпечити автоматичної подачі води пропонується використовувати насосні станції. З їхньою допомогою з'являється можливість організувати водорозподілення і видобуток на будь-якому об'єкті. Насосна станція широко застосовується в промисловості, але використання цієї станції можливо і в побутових умовах. З успіхом використовують моделі насосних станцій в дренажних системах, також їх використовують для поливу ділянок, для відкачування води з фонтанів, басейнів і підвальних приміщень. І ще одна важлива якість подібної станції полягає в тому, що вона без особливих зусиль справляється з подачею води з свердловини. Це дозволяє забезпечувати і контролювати постійний натиск в системі водопостачання.

З метою створення і підтримки водопостачання в системі зрошення або поливів ділянок найкраще використовувати відцентрові насоси. Вони не настільки чутливі до якості рідини, ніж вихрові. Для поливу садових ділянок досить використовувати просту конструкцію відцентрових насосів, в комплектацію яких входить одне колесо. Дещо складніша конструкція багатоступеневих агрегатів, які в комплектації мають кілька коліс, а значить, продуктивність цього агрегату буде значно вищою. Робота таких ускладнених агрегатів використовується в організації систем водопостачання і для того, щоб підтримувати постійний тиск у водопроводі. Ціни на насос відцентровий досить доступні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1411 | Додав: abel | Теги: Мотопомпи, дренаж, насосні станції для дренажних систе, Дренажні системи, відцентрові насоси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]