22:36
Облаштовуємо маленьку кухню: поради щодо дизайну

Ремонт та облаштування невеликої кухні - це завжди нелегке завдання, але вирішити його цілком можливо, знаючи деякі секрети обробки, вибравши правильні меблі і ретельно розподіливши зони. Тут важливий кожен сантиметр простору. Якщо грамотно облаштувати його, навіть найменша кухня може стати затишною.

При виборі меблів особливу увагу слід приділяти їхньому дизайну та кольору. Для маленької кухні добре підійдуть світлі меблі з прозорими вставками, яка створять враження більш об'ємного простору.

Для кухні маленьких розмірів також добре підійдуть кутові меблі, а кутовий диван - може бути невеликою коморою, якщо його сидіння відкидається. Зручним рішенням також буде установка барної стійки, яка виконає функцію столу. Різноманітні кутові меблі також стануть оптимальним варіантом для маленької кухні. Вибираючи меблі, ретельно заміряйте довжину стін кухні і її отворів.

Пограйте з яскравими, помітними деталями:

  1. встановіть скляний стіл;
  2. незвичайні змішувачі для кухні;
  3. вишукані штори.

Під час ремонту кухні особливу увагу приділіть кольорам і фактурі оздоблювальних матеріалів. Тут важливо виконати обробку так, щоб вона здавалася легкою і повітряної. Стіни зробіть світлими, віддайте перевагу дрібному візерунку на шпалерах або вертикальній смужці, яка "витягне" простір. Світлою повинна бути і підлога, а поздовжнє розташування її мостин додасть додаткового зорового об'єму.

Використовуйте в обробці глянсову плитку, вона візуально збільшить кімнату, додасть легкості і свіжості кухні. Розширити простір допоможуть також дзеркала, але з ними будьте обережні - не переборщіть. В ідеалі - запросіть досвідченого дизайнера.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 769 | Додав: admin | Теги: облаштування, поради, дизайн, кухня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]