03:39
Облаштовуємо спальню в японському стилі

Без повноцінного сну людина не зможе розслабиться, відпочити і в повній мірі відновити свої сили. Саме тому спальня є основним приміщенням в квартирі. Уявіть собі комфортну і затишну спальню з атмосферою спокою і блаженства, а за основу беремо кімнату в 14 метрів і мінімалістичний японський стиль.

Країна висхідного Сонця вже давно захоплює своїми інтер'єрами. Але слід зазначити, що нам буде складно звикнути до мінімалізму, який не терпить ніякого декору і зайвих меблів. Адже ми завжди жили в надійному конструктивізму, який всього лише кілька років тому став поступово витіснятися різними віяннями Заходу.

Як облаштувати спальню в японському стилі?

Першим ділом обклеїмо кімнату шпалерами з етнічним малюнком, бажано світлішими, так як світлі шпалери візуально збільшують приміщення.

На стіні, біля якої планується поставити ліжко можна зробити декоративну нішу, в ній буде красиво виглядати ваза з кущем або картина з сакурою. Зверху можна встановити кілька невеликих лампочок з тьмяним світлом, вони будуть вигідно висвітлювати спальню, і налаштовувати на сон.

Крім ліжка, допускається поставити стелаж для одягу або просту невичурну шафу без надмірностей. Бажано, щоб у неї було багато висувних скриньок, так як це дуже зручно при використанні. Особливий затишок додадуть вітражі на вікнах. Також вони додадуть спальні витонченість японського стилю.

Ще одним важливим елементом даного інтер'єру є штори. Завдяки спеціальній конструкції окремі фрагменти завіс приходять в рух, в той же час вони досить стійкі тому, що натягнуті на тонкий металевий каркас. У результаті виходить, що кілька прямокутних тканинних смуг можуть чергувати і цим змінювати загальний вигляд кімнати.

Проявляючи творчість і фантазію можна зробити такі штори самому, вибравши вподобану тканину. Наприклад, якщо залишити кілька тканинних смуг темного відтінку, то ввечері можна завішувати вікна тільки ними, а інші смуги в світлих тонах залишити на денні години.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1563 | Додав: abel | Теги: японський стиль інтер'єру, спальня в японському стилі, японський інтер'єру, японський стиль, як облаштувати спальню в японському | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]