18:45
Облаштування заміського будинку: каркасний басейн

Популярність цього виду басейну вкрай велика. Причому каркасний басейн дуже популярний серед людей, які мають власні дачі чи заміські будинки. Каркасний басейн необхідний там, де немає природної водойми для купання. Особливо актуальний цей вибір для сімей, які мають дітей. Даний басейн є дійсно непоганим варіантом для сім'ї. На відміну від надувного басейну, він володіє кращими характеристиками, більш безпечний, більш надійний. Сам басейн може бути укомплектований якісним фільтрувальним устаткуванням. Каркасний басейн купити коштує не набагато дорожче, ніж надувний, але він має низку виняткових якостей. Головна з яких - надійність, що особливо актуально для сімей з дітьми. Сама конструкція досить проста, але цілком надійна.

Конструкція басейну

Даний басейн являє собою збірно-розбірну конструкцію. Продають її в готовому вигляді, вона монтується безпосередньо на місці. Особливістю каркасного басейну є рамний каркас з металевих труб. Чаша басейну складається з декількох шарів, зазвичай використовуються три шари армованого міцного ПВХ. Всередині є сітка капронова, все це додає міцності плівці і шанс розриву невисокий. Іноді, при конструюванні дуже великого за розміром басейну, додають в конструкцію металеві упори, які ставлять вздовж бортів.

При правильному монтуванні полімерної чаші, повністю виключені корозійні процеси металу. Ціна на басейн залежить від характеристик басейну, його надійності та об'єму. Для кожної сім'ї можна підібрати підходящий варіант. У деяких випадках недорогий басейн підійде набагато краще, ніж більш серйозний в експлуатації і за ціною. Будь-який з типів каркасного басейну - професійно виготовлена річ, створена для відпочинку всією сім'єю.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1645 | Додав: abel | Теги: будівництво басейну, ціна на басейн, купівля басейну, Облаштування заміського будинку, зведення басейну, басейн, каркасний басейн, вартість басейну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]