18:37
Оздоблення квартир

Створення оригінального інтер'єру і єдиного гармонійного стилю в квартирі - завдання непросте і включає в себе кілька важливих етапів. Не дивлячись на уявну простоту, обробка включає в себе різні види робіт, які вимагають участі досвідчених майстрів знайомих з технологією. Крім цього може знадобитися переробка інженерних мереж і комунікацій, а таке завдання варто довіряти тільки професіоналу, який має відповідну освіту. Грамотно виконана обробка - це гарантія того, що капітальний ремонт не знадобиться в найближчі кілька десятиліть.

Складання проекту починається з огляду об'єкта і оцінки робіт з перепланування, прокладання комунікацій, якщо такі будуть потрібні і підготовці поверхонь до декорування. Це один з найважливіших етапів, оскільки саме ці роботи і стануть основою цього і кількох наступних ремонтів.

Якісна підготовка поверхні стін, стелі та підлоги під декоративні покриття - запорука бездоганного інтер'єру. Окремим рядком хочеться відзначити, що якість робіт в нашій країні регулюються СНіП та ДСТУ, і вимоги в них не нижче, ніж ухвалені в країнах Європи. На жаль, традиційна якість швидкісних радянських будівництв і сучасних будівельників з країн ближнього зарубіжжя, які не тільки спеціальних навичок не мають, але в більшості своїй і інструмент бачать вперше, сформували зневажливе і негативне до них ставлення.

При цьому серйозні будівельні компанії, які дорожать кожним клієнтом і репутацією дотримуються всіх діючих вимог, навіть якщо це трохи збільшує терміни виконання робот і іноді може вплинути на ціну обробки. Всі умови обговорюються заздалегідь, як і необхідні етапи. Прозорість відносин і повна інформованість замовника - показники професіоналізму будівельної компанії.

Крім цього укладаючи договір на ремонт квартири з перевіреним підприємством можна звести свою участь у цій непростій та клопіткій справі до мінімуму. Усі матеріали можуть бути закуплені і доставлені на об'єкт згідно затверджених в договорі відомостей, а при бажанні і підбором декоративних покриттів може займатися дизайнер, який здійснює авторський нагляд на об'єкті.

У цьому випадку, всі проблеми з обробки квартири закінчаться для вас ще на етапі попередніх переговорів. Досить буде затвердити проект, план робіт і кошторис і після закінчення обумовленого терміну просто в'їхати в нову, сяючу свіжої обробкою квартиру. Адже, укладення договору захищає вас юридично від усіх можливих неприємностей і розбіжностей з підрядником.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1455 | Додав: abel | Теги: Оздоблення квартир, ремонт квартир, дизайн, інтер'єр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]