13:20
Поговоримо про особливості оформлення вітальні

Як правило, в будь-якій квартирі є особливий куточок, який відверто можна називати душею житла. Тут вечорами збирається все сімейство, щоб обговорити денні новини або подивитися фільм, тут також влаштовуються дружні посиденьки, де знайдеться місце кожному. Отже, мова піде про вітальні кімнати.

Фахівці стверджують, що в оформленні інтер'єру даного приміщення є величезна кількість певних особливостей. Таким чином, слід сказати, що вітальня в просторому приватному будинку або ж радянській "хрущовці" виглядає абсолютно по-різному.

Що стосується великих приміщень, то для них прекрасним варіантом стануть стилі оформлення, які комбінують в собі розкоші, а також затишок. Наприклад, ампір або ж барокко. Даний дизайн інтер'єру містить в собі велику кількість декоративних деталей та аксесуарів, а саме - світильників, портьєр або ж важких штор. Ми в свою чергу радимо звернути увагу, що купити стильні світильники вам завжди допоможе Інтернет. Предмети меблів краще підбирати в цьому стилістичному напрямку. Таким чином, вітаються дорогі матеріали, наприклад, натуральне дерево.

Якщо говорити про вітальні в приватному будинку, то вона дає вже більше варіантів для фантазії. Модним трендом в оформленні даного приміщення в 2014 році є стиль кантрі. Отже, з англійської кантрі перекладається як "сільський". Даний стиль передбачає простоту і грубуватість в обробці, а також видів меблів. Таким чином, стіни вітальні можна зробити з каменю або ж дерева. Звичайно ж, доречним буде камін, біля якого можна помістити великий диван з домашнім кінотеатром.

Як правило, бувають ситуації, в яких приміщення поєднує в собі пару-трійку функцій. Отже, наприклад, вітальні і їдальні або ж вітальні і робочого кабінету. Природно, в даних випадках дизайнери практикують зонування приміщення. Звичайно, зонування можна виконати різноманітними способами. Відмінно працює колірний поділ. Наприклад, підлога і стіни обідньої зони оформлені в одному кольорі, а зони відпочинку - в іншому. Можливо, пограти з освітленням. Для зони, в якій збирається сімейство, освітлення можна зробити інтимним, а також теплим (різноманітні світильники, бра). У тій частині кімнати, де ведеться прийом гостей, слід використовувати більш об'ємне світло. Фахівці рекомендують застосовувати подіум, на якому можна розташувати і обідній стіл.

Отже, додамо певні загальні моменти. Предмети меблів для вітальної кімнати зобов'язані бути розраховані на пару чоловік, а саме - великі дивани, комфортні крісла. Також можна використовувати книжкову шафу або ж кілька поличок з улюбленими книжками членів родини. Природно, техніку необхідно вибирати під спільні потреби. Наприклад, якщо телевізор, то значних розмірів, приставка для ігор - з джойстиками для пари-трійки гравців.

Спробуйте зробити так, щоб у вітальні було затишно кожному, хто прийде до вас у гості, будь-то рідна бабуся або ж колега з роботи, яка випадково нагрянула в гості.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1607 | Додав: abel | Теги: особливості оформлення вітальні, Оформлення вітальні, Вітальня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]