21:43
Поради: від чого залежить вибір сантехніки

При покупці квартири першим ділом люди звертають увагу на стан кухні (жінки) і лоджії (чоловіки). Але другим об'єктом при огляді житлового приміщення завжди стає санвузол. І якщо він знаходиться в, м'яко сказати, не найкращому стані (відсутня гармонія в дизайні, наприклад), то цей факт часто стає причиною відмови від покупки даної квартири. Звичайно, облаштування ванної кімнати або суміщеного санвузла в одному стилістичному рішенні необхідно, в першу чергу, для самого власника житла. Але не варто виключати варіант раптової продажі. Тому ванна кімната повинна відповідати загальноприйнятим стандартам оснащення і стилізації.

Головним елементом оснащення даної кімнати є сантехніка. Сьогодні зарубіжні та вітчизняні виробники готові запропонувати масу варіантів і дизайнерських рішень, втілених в окремі гідротехнічні споруди.

Перш, ніж відправитися в магазин за новою сантехнікою, необхідно визначитися, що у вашій ванній повинно знаходитися. Стандартний набір суміщеного санвузла включає наявність ванни, раковини, унітазу, рушникосушки, змішувача для ванни та душу. Урізноманітнити набір додатковими гідротехнічними пристроями у вигляді біде, душової кабіни, пральної машини можна тільки в тому випадку, якщо для цього є вільна площа. Візуально і просторово збільшити наявну площу реально за рахунок монтажу підвісного унітазу laufen pro і невеликої раковини. А якщо повністю відмовитися від ванни і замість неї встановити хорошу душову кабіну з гідромасажем, то площа в маленькій ванній кімнаті може здатися навіть величезною.

При виборі підходящої сантехніки не варто забувати і про той факт, що її колірна гамма, зовнішні дані повинні поєднуватися з обраним дизайном приміщення і бути гармонійними акцентами з функціональним призначенням. Інакше сказати, вони повинні бути вітрилами на яхті, а не кораблем на суші.

І останнє, на що варто звернути увагу при виборі сантехніки в свій будинок. Це зручність під час експлуатації. Для її визначення можна, ще перебуваючи в магазині, представити різні моменти використання. При появі дискомфортних відчуттів краще відразу відмовитися від покупки такої сантехніки. Все, що не радує нас, може привести спочатку до невеликого дискомфорту, а потім до найсильнішого подразнення. А наявність подразників у ванній кімнаті негативно позначається на психологічному стані людини. Тому вибирайте тільки такі предмети і пристрої, які з першого погляду сподобалися і підходять для вашої ванної кімнати.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1654 | Додав: abel | Теги: сантехніка, сантехніки, облаштування ванної кімнати, вибір сантехніки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]