21:03
Приклади фотошпалер: як вибрати хороший матеріал, щоб створити унікальний стиль

Досить часто, для того, щоб створити свій унікальний стиль, буде достатньо всього лише внести в інтер'єр приміщення один елемент декору. Фотошпалери - ось індивідуальний спосіб повністю змінити свій улюблений куточок.

Фотошпалери внесуть у ваше життя красу, прикрасять кімнату, додадуть їй неповторності і найголовніше, при вдалому дизайнерському рішенні, допоможуть вам втілити в життя ваші почуття і бажання.

Наприклад, Ейфелева вежа створить в приміщенні атмосферу романтики, а феєрверки на її задньому плані зроблять її святковою. Комфорт і тепло здатні додати приміщенню зображення осіннього листя. У дуже світлому приміщенні, де багато елементів декору виконані в ненасичених світлих тонах, чудово буде виглядати і підкреслювати стиль інтер'єру ніжна троянда.

Відчуття тепла і легкого літнього бризу, зображеного на вашій стіні, створять просто ідеальні умови для комфортного відпочинку. Фотошпалери із зображенням моря розширять простір будь-якого, навіть самого маленького приміщення, до лінії горизонту.

Ще одним неперевершеним дизайнерським рішенням буде акваріум з рибками, який зможе відмінно заспокоїти і розслабити після важкого трудового дня. Використавши фотошпалери з рибками ви будете мати в будинку величезний акваріум, за яким легко і приємно доглядати.

Зображення або фото з вертикальними лініями, наприклад — хмарочоси, що злітають в небо, візуально збільшать висоту приміщення. А бездоганне поєднання колірної гами фотошпалер додасть приміщенню цілісності і буде радувати погляд не один рік.

Фотошпалери в дитячу кімнату обов'язково наповнять її радістю і веселощами. Маленьким дівчаткам відмінно підійдуть зображення казкових повітряних замків або принцес. З такими шпалерами вона обов'язково буде почувати себе принцесою, всіма улюбленою і обожнюваною.

Кімнату хлопчика можна прикрасити фотошпалерами для дитячої із зображеннями його улюблених персонажів, автомобілів або різних атрибутів улюбленого виду спорту. З такими фотошпалерами він буде себе почувати сильним і сміливим героєм, здатним на звитяги.

Яким би не був ваш вибір, головне, щоб вибрані фотошпалери наповнили приміщення вишуканістю та гармонією.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1742 | Додав: abel | Теги: прикрасити кімнату, фотошпалери, шпалери з фото, як вибрати фотошпалери, стиль, інтер'єр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]