16:59
Ремонт ванної кімнати і якісна сантехніка

Час від часу в будь-якій квартирі потрібно проводити ремонт. Запилилися поверхні, вицвіли навіть якісні шпалери, втратила блиск плитка - все це вимагає негайного втручання. Ну і, звичайно ж, ванна кімната не є винятком. Тут "втрати" в результаті експлуатації приміщення можуть бути ще більше, вже хоча б тому, що у ванній кімнаті найчастіше буває підвищена вологість, дія якої посилюється деколи різкими перепадами температур.

Ремонт у ванній кімнаті господарі нерідко відкладають на невизначений термін, і в результаті неприємних моментів накопичується все більше. Отже, і вартість ремонту значно зросте. Так що краще з цією важливою справою не затягувати.

У першу чергу потрібно оцінити стан сантехніки, бо від необхідності її заміни залежить, наприклад, придбання тих чи інших матеріалів обробки. Необхідно, щоб обробка відповідала дизайну придбаної сантехніки. Ну і, звичайно ж, купувати сантехніку необхідно тільки якісну, бажано від провідних світових виробників. Таке обладнання буде служити довго, воно надійно і має вельми привабливий вигляд. Що ж стосується функціоналу хорошої сантехніки, то він цілком виправдовує її ціну.

При виборі обладнання для ванної кімнати потрібно враховувати кілька факторів. Це - функціональність, дизайн, надійність і, звичайно ж, ціна. Втім, якщо кошти дозволяють, на ціну можна дивитися в останню чергу - недарма народна мудрість говорить, що дешевий товар рідко буває якісним. А взагалі ще до початку ремонту у ванній кімнаті, яким найкраще не займатися самостійно, а доручити роботи професіоналам, бажано скласти дизайн-проект, на підставі якого можна почати підбирати сантехніку і спеціальні меблі.

Особливе, центральне місце у ванній кімнаті займає, звичайно ж, ванна. Вибір цього устаткування теж повинен бути усвідомленим і залежати від розмірів приміщення, особливостей дизайну і, зрозуміло, від особистих уподобань. Для маленьких приміщень, наприклад, краще купити ванну кутову - вона не займе багато місця. Найбільш міцною і довговічною вважається чавунна ванна. До того ж вона має, як правило, товсті стінки, і вода в ній довгий час залишається гарячою. Останнім часом частіше стали купувати акрилові ванни - вони мають невелику вагу, стильний дизайн і продаються за нижчими цінами.

Грамотно виконаний ремонт у ванній кімнаті означає, що інтер'єр буде гранично гармонійним, і перебувати в таким приміщенні буде приємно. А в цьому і полягає кінцева мета будь-якого ремонту.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1435 | Додав: abel | Теги: сантехніка, Ремонт у ванній кімнаті, якісна сантехніка, вибір сантехніки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]