14:24
Тепла підлога — хороше рішення, яке подарує комфорт

Майже кожен сучасний міський житель відчув на собі всі недоліки опалення квартир взимку. Ми міняємо радіатори, купуємо обігрівачі, але досить під час ремонту встановити теплу підлогу, щоб всі проблеми з обігрівом приміщення були вирішені. За законами фізики тепле повітря піднімається вгору, тому в будь-якій квартирі підлога завжди холодніша, ніж повітря на рівні обличчя дорослої людини. А якщо у вас є діти, які через маленький зріст знаходяться ближче до холодної поверхні, вам тим більше варто подумати про установку сучасної теплої підлоги.

Якщо ви хочете зробити теплу підлогу своїми руками, вибирайте найбільш універсальні і такі, що легко піддаються укладанню, комплектуючі. Сьогодні у продажу з'явилася екологічна і пожежебезпечна інфрачервона гріюча плівка, яку можна укладати під будь-яке підлогове покриття. Таку плівкову теплу підлогу цілком під силу укласти кожному. У поєднанні з демократичною ціною всі перераховані переваги роблять її кращою для облаштування теплої підлоги в будь-якій квартирі.

Які теплі підлоги бувають? Карбонова плівка - це не єдиний вихід для того, хто любить ходити вдома босоніж. Перші теплі підлоги влаштовувалися за допомогою сантехнічних труб, прокладених під цементним стягуванням. Їх недолік - небезпека протікання і важкість ремонту. Донині використовуються електрична тепла підлога - своєрідний мат, на якому закріплений спеціальний кабель, що нагрівається до заданої температури. Для цього під підлогове покриття встановлюється термостат, автоматично включає і відключає нагрів. Влаштувати тепла підлога для своїх домочадців - просто, тим більше що вибирати є з чого.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1468 | Додав: abel | Теги: встановка теплої підлоги, тепла підлога, Монтаж теплої підлоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]