11:28
Укладання електричної теплої підлоги


Перед укладанням електричної теплої підлоги, буде потрібно повністю звільнити необхідне приміщення. Забирається все дощенту, включаючи лінолеум.

Потім на бетон укладається спеціальний теплоізоляційний шар, який складається з пробкових плит, з щільного пінопласту та ін, весь ізоляційний шар не перевищує чотирьох, п'яти сантиметрів. Зазвичай така теплоізоляція проводиться при роботах опалення квартири, і може бути виконана тільки за бажанням клієнта.

По закінченню робіт з теплоізоляції наступним шаром роблять стяжку з бетону.

Далі на бетон укладають електричний кабель теплої підлоги, між яким поміщають пластмасову трубку з розташованим в ній температурним датчиком. Зверху всієї цієї конструкції виготовляють ще один шар стяжки, а на неї вже розміщується або лінолеум, або паркет, в залежності від уподобань господаря.

Систему укладання електричної теплої підлоги, в основі якої лежать електричні кабелі, можна укласти теплу підлога не тільки в приміщеннях з мінімальною вологістю, але також у ванних кімнатах і саунах. Дана можливість доступна завдяки гідроізоляційним властивостям кабелю, не даючи проникнути вогкості або воді всередину кабелю. Крім цього в кабелях міститься шар екрануючого обплетення, що блокує можливість створення електричного поля.

Підключення після укладання електричної теплої підлоги проводиться через терморегулятор, що дозволяє економити електроенергію і підтримувати в приміщенні потрібну вам температуру.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1993 | Додав: admin | Теги: електрична тепла підлога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]