02:28
Універсальний мобільний кондиціонер: який і чому варто купити

Підлоговий або мобільний кондиціонер "AirSonic PC 9000" працює за тим же принципом, що й інші мобільні кондиціонери: він освіжає, осушує, обігріває або охолоджує повітря в приміщеннях. Щоб управління було комфортним, він оснащується зручним рідкокристалічним дисплеєм і пультом дистанційного керування.

Крім того він здатний підтримувати функцію таймера - включається/вимикається в потрібний вам час, він також дозволяє автоматично підтримувати необхідну температуру і вологість повітря в приміщенні. Прилад оснащується системою фільтрації повітря і штучним іонізатором, тому даний пристрій відмінно підійде людям, які бажають підтримувати своє здоров'я. Також це самий тихий і мабуть один з найпотужніших кондиціонер! Також зручним рішенням може стати безшумний вентилятор Dyson AM03.

Підлогові або як їх ще називають - мобільні кондиціонери практично ні чим не відрізняються від звичайних навісних спліт-систем. Вони мають всі необхідні функції, також не виключена наявність додаткових (як наприклад в цьому) функцій. Мобільні пристрої, на відміну від своїх настінних "побратимів" не потребують довгої і нудної установки, їх достатньо поставити в потрібному місці, підключити до розетки (в деяких випадках і підключати до системи енергопостачання не потрібно) і включити. Після цих нехитрих маніпуляцій можна насолоджуватися приємною атмосферою в офісі, вдома, на дачі, та й у будь-якому іншому приміщенні або місці. Недорогі підлогові мобільні кондиціонери можна придбати без посередників, замовивши їх на сайті офіційних постачальників, а не перекупників.

Висока вологість не кращим чином впливає на стан нашого здоров'я і самопочуття. Наприклад спека в середній Азії переноситься легше, ніж у Києві. Причиною тому є те, що повітря в пустелі й степи містить меншу кількість парів води. Адже саме повітря є поганим провідником тепла. У Києві, за рахунок води, повітря містить більшу кількість випарів, тому там і здається набагато спекотніше. Справитися з цим досить просто, достатньо придбати кондиціонер або осушувач повітря. Це врятує Вас від спеки і духоти в літню пору року.

У містах повітря схильне до забруднення небезпечними газами і мікробами в більшій мірі, ніж у сільській місцевості. Причиною тому є велике скупчення народу і вихлопні гази. Це може призвести до різних захворювань дихальних шляхів, легенів та інших органів. Однак іонізатор повітря може впоратися з більшою частиною шкідливих випарів і мікробів, що кишать в нашому, міському повітрі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Переглядів: 1336 | Додав: abel | Теги: кондиціонери, Підлоговий кондиціонер, кондиціонер, AirSonic PC 9000, мобільний кондиціонер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]