19:30
Вибираємо виконавців ремонту: як не помилитися? Корисні поради

Ремонт - слово, яке викликає одночасно і мріяння, про те, як же все буде красиво і затишно, і жах: як вибрати ремонтну фірму, щоб робота була якісною, ремонт зроблений на совість, все вклалося в терміни, та й щоб вартість була прийнятна? Вибрати професіоналів, насправді, не так і складно, якщо використовувати кілька порад.

1. Рекомендації або приклади робіт

Порекомендували компанію друзі або родичі? Відмінно, тоді проблема вирішена! Якщо ж таких перевірених бригад немає, то під час пошуку обов'язково зверніть увагу, чи є на сайті фото або навіть відео-приклади робіт, і бажано відгуки. Це обов'язковий пункт, за яким можна хоча б знати, чого очікувати.

2. Прозорість цін

На сайті фірм, які виконують ремонт квартир, обов'язково повинні бути вказані ціни. Бажано не розпливчасте "від 100 грн. за кв.м.", а фіксовані за кожен вид робіт (або "від ... до ..."). Якщо ж прайсу на сайті немає, а менеджер в розмові постійно намагається ухилитися від цінового питання, переконуючи в тому, які вони самі-самі, то з такими бригадами краще навіть не зв'язуватися.

3. Фіксована вартість ремонту і терміни

Компанія-виконавець повинна обов'язково скласти кошторис ремонту, де буде чітко обумовлений і розписаний перелік матеріалів і робіт, їхня вартість, може бути також вказана поправка на незначне збільшення кількості матеріалів або інші нюанси, плюс-мінус орієнтовні терміни завершення ремонту. Все це варто прописати заздалегідь.

4. Гарантія

Якщо є гарантія на ремонт або хоча б на певні види робіт на 1 рік, то це величезний плюс!

5. Широкий спектр послуг

Продумайте: який ремонт вам необхідний, з індивідуальним дизайнерським проектом або тільки за власними побажаннями? Ремонт в новобудові разом з чорновими роботами від початку до кінця або дрібна "косметика"? Чи потрібно перепланування і підвісна стеля? Або можливо, необхідний ремонт офісів, який має свою специфіку?

Якщо орієнтовно зможете відповісти на ці питання, то зможете більш вдало вибрати компанію, яка зможе надати всі необхідні послуги. Адже буде не особливо зручно замовляти дизайн-проект у одній компанії, ремонт - у другій, підвісні стелі у - третій і так далі.

Врахувавши ці 5 пунктів можна з найбільшою ймовірністю вибрати дійсно професіоналів своєї справи, які зроблять ремонт високої якості, в обумовлені терміни і без збільшення вартості в кінці роботи!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2554 | Додав: admin | Теги: ремонт | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]