03:13
Види кондиціонерів: як не помилитися з вибором

Літня спека з року в рік докучає нам все сильніше, стаючи все жорсткішою і тривалішою. Єдиний надійний порятунок від літньої спеки - це системи кондиціонування і вентиляції. Вибір кондиціонерів великий, і визначитися з ним буває досить важко.

Найнадійнішими кондиціонерами вважаються кондиціонери японського виробництва. Провідними компаніями з розробки та форми даного пристрою прийнято вважати японські компанії Mitsubishi Electric, Tadilux, Daikin, Fujitsu і Lessar. Вся техніка від цих виробників проходить детальне тестування, захищається сертифікатами якості і має тривалий гарантійний термін.

Кондиціонери діляться на кілька видів і розраховані на промислове, громадське, службове та персональне використання. Найбільшим ринковим попитом користуються спліт- і мультиспліт-системи. Вони розрізняються кількістю внутрішніх блоків і потужністю. Спліт-система складається з одного внутрішнього блоку і одного зовнішнього і розрахована на невелике приміщення. Мультиспліт-системи складаються з одного зовнішнього блоку і двох або більше внутрішніх. Таку систему використовують для того, щоб не псувати зовнішній вигляд будинку. При цьому зовнішній блок мультиспліт-системи значно потужніший, ніж у простої спліт-системи. Також існують касетні, колонні, канальні і моноблочні системи кондиціонування.

Установка і монтаж кондиціонерів - не сама клопітна і тривала процедура, а користь і комфорт від роботи правильно встановленого обладнання з лишком перекриває витрати на покупку і установку кондиціонера.

Одним з найбільш надійних кондиціонерів вважається кондиціонер general fujitsu. Досить дорогий, він вважається одним з кращих на світовому ринку. 70% сегмента світового ринку кліматичної техніки належить саме цій марці. Саме цей кондиціонер чудово поєднує в собі всі функції даного виду техніки (охолодження, нагрівання, осушення і очищення повітря). Повна відповідність терміну експлуатації, прекрасна продуктивність і прекрасний дизайн дозволять прослужити йому вдвічі більше, ніж іншим аналогічним кондиціонерів, в будь-який сезон і при різних кліматичних умовах. Міцний і легкий, він не піддається корозії (як буває з неякісними приладами), при цьому представлений в різних модифікаціях (настінні, стельові і настіно-стельові).

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1450 | Додав: abel | Теги: dиди кондиціонерів, кондиціонери, вибір кондиціонера, кондиціонер, вибір кондиціонерів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]