16:54
Випускниця Оксфорда, кинувши сім'ю, стала жити в землянці, як хоббіт. ВІДЕО

Випускниця Оксфордського університету Емма Орбах далека від казкових мрій. Дочка успішного музиканта і мати трьох дітей свідомо віддала перевагу життя на природі всім можливим матеріальним цінностям.

У той час як фанати "Володаря кілець" витрачають 195 доларів на добу за оренду будиночка в спеціально побудованому селищі хоббітів, Емма Орбах вже 13 років живе без електрики і водопроводу, як справжній персонаж чарівної казки, пише Prian.ru. Її образ життя аж ніяк не є протестом або наслідком суворого виховання: Емма зізнається, що з дитинства віддавала перевагу музиці і природі матеріальним цінностям.

"Я по-справжньому щаслива, адже мене оточує те, що я найбільше люблю", - заявляє Емма The Daily Mail. Жінка впевнена, що відсутність електрики і водопроводу - не така вже й велика плата за життя з мінімальною втратою для навколишнього середовища. "Каналізація - це просто спосіб не брати на себе відповідальність за відходи", - вважає жінка, чия "ванна кімната" знаходиться неподалік на галявинці: туалет над компостною ямою і олов'яна ванна з водою зі струмка.

На жаль для Емми, такий спосіб життя виявився неприйнятним для її родини: жінка розлучилася з чоловіком, який відмовився переїхати в її землянку, а діти відвідують матір лише час від часу. "Нерозумно було очікувати від дітей розуміння, - зітхає Емма. - Сучасні підлітки не уявляють життя без електрики".

Однак рано думати, що Орбах зовсім віддалилася з цивілізованого світу. І при такому способі життя їй необхідно близько 60 євро на тиждень - не в останню чергу через те, що навіть за свою землянку жінка зобов'язана платити муніципальний податок.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1830 | Додав: adminA | Теги: як хоббіт, жити в землянці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]