17:22
Захист для дому: сталеві двері, шпоновані міжкімнатні двері, відкатні ворота

Перші сталеві двері стали з'являтися в будинках наших співвітчизників більше 20 років тому і вважалися в ті часи мало не предметом розкоші. І хоча вони достатньою мірою справлялися з основною своєю функцією - забезпечення безпеки мешканців та їхнього майна, зовні вони представляли собою непривабливі масивні металеві пластини покриті фарбою.

Сьогодні сталеві двері більш досконалі, стійкі до корозії і горіння, а сучасні технології дозволяють виготовляти легкі і тонкі конструкції без зниження параметрів міцності і надійності. Якщо вам потрібні сталеві двері економ або залізні віконні решітки, тоді вам варто відвідати спеціалізований сайт в Інтернеті.

Виробники пропонують сучасні та цікаві конструкції, на замовлення можна вибрати будь-який колір, текстуру під камінь, дерево або інші матеріали. Звичайні сталеві двері перетворюються на предмет мистецтва, прикрашені кованими вставками, оригінальними прорізами, авторською обробкою.

Діапазон цін дуже широкий, але при покупці такої важливої деталі вашого будинку не варто економити, адже хороші сталеві двері прослужить вам більше 10 років.

Шпоновані міжкімнатні двері

Також шпоновані міжкімнатні двері стають все більш популярними. Це й не дивно: використання шпону дає масу переваг. Шпон - це тоненькі пластинки, які вирізаються з різних порід дерева і за спеціальною технологією кріпляться до основи. Шпонування відомо людям вже більше 4000 тисяч років, першими його стали використовувати в Давньому Єгипті, де дерево цінувалося нарівні з дорогоцінними каменями.

Дана технологія дозволяє створювати незвичайні геометричні візерунки, використовувати скляні вставки і вітражі, особливо красиво і незвично виглядає комбінований шпон.

Ще одна перевага - економічність. Якщо Ви випадково подряпаєте двері або просто захочете змінити їхній колір під новий інтер'єр - змінити покриття не складе великих труднощів. А покриті лаком, вони стають стійкі до сонячних променів і до перепадів температури і вологості, що підвищує термін експлуатації. Шпон також виготовляють з цінних порід дерева. Такі двері будуть виглядати також дорого і благородно, як якщо б вони були зроблені з масиву, але коштувати будуть набагато менше.

Відкатні ворота

Відкатні ворота застосовуються для дачних ділянок, промислових та інших об'єктів, де потрібна максимальна ширина воріт і економія простору. Вони являють собою полотно, яке рухається уздовж огорожі або огорожі по напрямній за допомогою спеціальних роликів, що дозволяє відкривати і закривати ворота без особливих зусиль. Існують більш досконалі конструкторські рішення, це відкатні ворота з верхнім підвісом і консольного типу. Крім того, процес відкриття можна автоматизувати шляхом установки електричного приводу, що забезпечить додатковий комфорт і безпеку.

Завдяки особливій конструкції стулки можуть мати велику вагу. Це важливо, якщо ви хочете ефектні ковані ворота. Зазвичай стулки виготовляються зі сталевих сендвіч панелей або з обшивки профлистом. Міцні та надійні ворота прослужать вам дуже довго, головне - вибрати надійного виробника.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1619 | Додав: abel | Теги: міжкімнатні двері, Ворота, вибір воріт, вибір дверей, двері, сталеві двері, відкатні ворота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]