11:38
Міжкімнатні двері: як обрати

Класичні міжкімнатні двері є традиційними дверима, які виконані з дерева. Такі моделі володіють відмінною якістю, довговічністю, міцністю, чудовими ізолюючими властивостями та іншими позитивними особливостями. Крім того, класичні конструкції міжкімнатного типу володіють стриманою розкішшю, якісними конструктивними матеріалами і, природно, відповідною вартістю.

Такі міжкімнатні двері найчастіше виготовляються з різноманітної елітної деревини, тобто, з масиву горіха, дуба, вишні або ж сосни. Кожен представлений матеріал добірної якості. Зазвичай, двері виготовляються на замовлення за унікальним дизайнерським проектом.

Класичні варіанти міжкімнатного призначення конструктивно представлені у вигляді традиційних орних дверей, які на спеціальних шарнірах монтуються в дверну коробку і за допомогою спеціального інструменту кріпляться в дверному отворі. Двері такого типу можуть бути двостулковими і одностулковими, навіть іноді бувають комбіновані двері (двері входять в цікаву комбінацію зі складними дверима).

Класичні міжкімнатні двостулкові двері найчастіше встановлюються у великих за об'ємом приміщеннях (віталень, широких коридорах, залах і так далі). Двері одностулкові монтуються найчастіше в приміщеннях, які відрізняються малою площею (дитячі кімнати, кухні, ванні і так далі).

Конструктивними перевагами міжкімнатних орних моделей є відмінний захист і висока міцність, які забезпечуються завдяки монтажу дверної коробки, можливість для герметичного і максимально щільного закривання дверних стулок, практичність, чудова звукоізоляція, зручність з'єднання. Також на орні двері можна швидко встановити різноманітні замикаючі механізми.

У стильовій лінійці, класичні конструкції можуть бути різноманітної фактури, різних моделей, кольорів та іншого. Двері володіють, так званою, "стильовою демократичністю", тобто, вони не потребують адаптації до стилю, інтер'єру будинку. Вони можуть чудово вписується в абсолютно будь-який інтер'єр.

До вибору такого продукту потрібно підходити дуже ретельно. Ціна міжкімнатних дверей може варіюватися, все залежить від якості матеріалу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1717 | Додав: abel | Теги: ціни на міжкімнатні двері, міжкімнатні двері, вибір дверей, двері, ціни на двері, ціна на двері, купити двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]