« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 194 195 »

 

 

Маючи ділянку землі і трохи фантазії, можна ухвалити рішення створити свій індивідуальний і неповторний стиль саду трав, який багато в чому буде залежати від ваших потреб.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 27-11-2014 | Коментарі (0)

 

Как известно, на работе не бывает идеального коллектива. В любом рабочем сообществе нет-нет, да и найдется умелец всем подействовать на нервы, поругаться, обсудить коллег и тому подобное.


 

 

Неореалізм, кажуть прихильники цього напрямку, - це повага до історично сформованого оточення, до традиційних форм, які ще можуть знайти застосування в сучасній архітектурі


 

 

Із заздрістю та інтересом можна задивлятися на сусідські вхідні двері: у когось незвичайна різьблена ручка, у когось оригінальний ескіз на обробці, у кого-небудь драпірований ветхий дерматин.


 

Как известно каждый житель Санкт-Петербурга стремится жить хорошо, а его квартира, чтобы была уютной и теплой. Для многих образцом для подражания стал западный образ жизни, где индивидуализм и свобода в почете.


 

Знайти покупця навіть на саму прекрасну квартиру не так вже й просто. Попит на вторинне житло все ще нижче пропозиції. Ось декілька простих порад, як прискорити процес продажу.


 

 

Робочі рукавички - найпоширеніша форма спецодягу, яка використовується в самих складних високотехнологічних виробництвах і в простих побутових або сільськогосподарських роботах.


 

Несмотря на дословный перевод барокко – "вычурный", "жемчужина неправильной формы", невольно приходит чувство восхищения и торжества от великолепия этого направления.


 

 

При ремонті квартири або при будівництві будинку ми стикаємося з необхідністю робити електромонтажні роботи. Що необхідно врахувати для подальшої безперебійної роботи електричних приладів?


 

Сучасне будівництво неможливо уявити без сучасного високотехнологічного обладнання та інструментарію. Темпи будівництва бувають настільки високими, що використання дідівських методів абсолютно неприйнятно