« 1 2 ... 144 145 146 147 148 ... 194 195 »

 

 

Давно відомий всім постулат говорить про те, що будь-яке обладнання буде відмінно працювати тільки в тому випадку, якщо людина створить оптимальні умови для цього.

Рубрика: Новини, поради та цікаві факти | | | Дата: 02-12-2014 | Коментарі (0)

 

 

Літня спека з року в рік докучає нам все сильніше, стаючи все жорсткішою і тривалішою. Єдиний надійний порятунок від літньої спеки - це системи кондиціонування і вентиляції. Вибір кондиціонерів великий


 

 

Щоб розуміти, що і як відбувається на ринку заміської нерухомості, "треба зануритися в нього повністю", але і тоді немає повної гарантії, що вибір, який ви зробите, буде 100%-во вірним.


 

Якщо вирішили затіяти довгостроковий ремонт, і головна ідея - щоб все навколо було естетично, стильно та за останнім тенденціям моди, тоді зверніть увагу на таку новинку як рідкі шпалери.


 

Хотя сегодня и первый день зимы, но не стоит забывать, что уже не за горами и весна. А с началом весны многие владельцы загородных бассейнов задумываются о необходимости проведения процедуры расконсервации бассейна.


 

 

Відомо, що будь-яка кухня буде виглядати набагато більш красивою, якщо основні предмети її меблів обробити спеціальним кахлем. Це може бути маленька, середня плитка або великого розміру.


 

 

Ідеї інтер'єрного мінімалізму зародилися в кінці XX століття. Це була своєрідна відповідь на зайву хитромудрість і непотрібну складність традиційних напрямів в майстерності оформлення інтер'єру житла


 

 

Сьогодні важливо, щоб спальний інтер'єр відповідав внутрішньому світу її господарів. Важливе значення гратимуть параметри, планування будинку, достаток його власників.


 

 

Вимоги до планування приміщень банку залежать від виду послуг, які ним надаються. Банк здійснює грошові операції, як з приватними клієнтами видаючи і беручи готівку, так і з організаціями


 

 

Досить часто, для того, щоб створити свій унікальний стиль, буде достатньо всього лише внести в інтер'єр приміщення один елемент декору. Фотошпалери - ось індивідуальний спосіб повністю змінити свій улюблений куточок