19:21
Вибір і покупка домашнього кондиціонера

Хоча за вікном і зима, але не варто забувати, що незабаром знову повернеться літо. А влітку особливу популярність набувають кондиціонери, які вже перестають бути предметом розкоші - більшість споживачів готові витратитися, щоб вирішити проблему створення комфортної температури усередині будинку або квартири в пекучу літню спеку. Наявність кондиціонера дозволяє набагато легше перенести спеку і не ризикувати даремно своїм здоров'ям, адже саме в спекотні місяці частішають випадки загострення серцево-судинних захворювань.

Вибір і покупка домашнього кондиціонера дозволяє знайти бажаний комфорт, який може бути забезпечений моделями з економічного ряду кліматичного обладнання. Таким чином завдяки кондиціонеру і не надто обтяжуючи свій гаманець, можна вирішити дуже серйозну проблему, яка неминуче дає про себе знати в літню спеку.

Майже кожен великий магазин має відділ кліматичного обладнання, а також продаж кондиціонерів, який також здійснюється спеціалізованими компаніями, куди найчастіше і варто звернутися, якщо ви бажає не просто купити кондиціонер, але і встановити його за всіма правилами, і заручитися професійної технічною підтримкою в подальшому.

Пропозицій купити кондиціонер на ринку маса, від цього і вибір стає важчим. Як вибрати кондиціонер правильно? Перш ніж купувати, подумайте про функції, які вам потрібні в кондиціонері:

Функція очищення і іонізації повітря. У кожній моделі є фільтри для очистки, однак збагачення повітря іонами можливо лише за умови використання більш дорогих моделей. Таким чином, більш дорогий кондиціонер діє аналогічно люстрі Чижевського, надаючи антистатичний вплив за допомогою іонізації повітря. Крім цього, іони роблять повітря чистіше, сприяючи створенню найбільш сприятливого мікроклімату для людського здоров'я.

Додаткова тонка очистка. Фільтри для здійснення додаткової очистки також присутні в більш дорогих моделях, які здатні очищати повітря від диму і дрібного пилу. Ця функція особливо актуальна, якщо в будинку живе астматик або алергік.

Автоматична підтримка заданої температури присутні в будь-якому кондиціонері.

Контроль за напрямком потоку повітря. Ця функція виконується за допомогою шторок, що відкриваються автоматично і є практично в кожному сучасному кондиціонері.

Дуже зручна функція нічного режиму, коли протягом певного часу підтримується потрібна температура, після чого обладнання відключається. Менш інтенсивна робота вентилятора робить кондиціонер практично безшумним.

Визначивши пріоритети щодо функціональності кліматичної техніки, ви зможете зробити правильний вибір, не витративши при цьому багато часу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1476 | Додав: abel | Теги: вибір кондиціонеру, домашній кодиціонер, кодиціонер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]